Ny 3M printfolie sikrer hurtig og sikker bilindpakning

PUBLICERET: 25 April 2022
OPDATERET: 25 April

Det er sign service, der stolt præsenterer denne nye og spændende printfolie – IJ280 – til indpakning af biler. – Folien er virkelig en milepæl, som er udviklet til professionelle wrappere, som har travlt og forventer et fejlfrit resultat, udtaler Henrik Valentin fra sign service.

– IJ280 med tilhørende laminat 8428G er klassens absolut bedste printfolie til biler. Printkvaliteten er uovertruffen. Monteringen er gjort meget nemmere, fordi folien er designet med en “tack” der hverken er for meget eller for lidt. Der skal ydermere ikke bruges så meget varme, som ved tidligere folier, fortæller Henrik Valentin.

Han anslår at monteringstiden er reduceret med ca. 20%! Også selv om du skal varme ind i dybe falser eller rundt om hjørner. – Det er da en landevinding, der vil noget, siger Henrik Valentin. Endelig er de-montagen langt hurtigere end hos tilsvarende folier, da folie og klæbestof fjernes meget nemt med varme.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har glædet os til at se dette helt nye topprodukt på markedet for bilindpakning. Det har været efterspurgt længe, og nu er det her! Dette produkt sparer simpelt hen tid – og sikrer en bedre indtjening for bilindpakkere, siger Henrik Valentin afslutningsvis og inviterer interesserede til at kigge forbi sign service og prøve denne nye printfolie.

sign service vil desuden præsentere folien på fire Road Shows rundt i Danmark. De bliver afholdt efter følgende plan:

  • Hammer Høyer, Nørresundby – den 17. maj
  • Massive Motorsport, Tilst – den 18. maj
  • Wrap Academy, Hedensted – den 19. maj
  • TCR, Hedehusene – den 9. juni

Tjek for nærmere info på https://www.sign-service.dk/

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01