Step Print Power etablerer skiltegrossisten Sijn

PUBLICERET: 10 March 2022
OPDATERET: 10 March

– Vi oplever, at der er et hul i markedet, når det gælder skilte- og displayløsninger. Således siger siger Kasper Zinck Jørgensen, der er udviklingschef hos Step Print Power. Som konsekvens deraf etablere de nu subbrandet Sijn. En skiltegrossist og samarbejdspartner for både egne kunder og andre virksomheder i branchen.

– Corona krisens hærgen har sat tyk streg under hvor sårbar vores supply chain i virkeligheden er. Vi har oplevet store forsinkelser og annullerede ordre. Vi har set fragtrater, der er eksploderet fra især asiatiske leverandører af skilte og displays, mens de europæiske leverandører har vist sig langt mere stabile, forklarer Kasper Zinck Jørgensen.

På baggrund af disse erfaringer etablerer Step Print Power nu deres egen skiltegrossist. Via Sijn får man adgang til halvfabrikata, bredere indkøbsmuligheder samt en mere stabil, agil og lokal supply chain. Løsningerne kommer fra stærke europæiske leverandører, der før manglede på det skandinaviske marked. Sijn skal åbne mulighederne i Skandinavien for disse dygtige leverandører og bringe dem i kontakt med de kunder, der har samme behov som os selv, udtaler Kasper Zinck Jørgensen, og fortsætter:

– Vi har fx indgået et eksklusivt samarbejde med Ores Displays, der er en europæisk producent af skilte og displays med et meget bredt standardsortiment og tilbyder samtidig kundetilpassede løsninger til den enkelte kundes behov. Allerede i løbet af 2022 præsenterer vi flere nye kvalitetsprodukter med fokus på bæredygtighed til konkurrencedygtige priser. Begge parametre som er i højsæde hos Sijn og Step Print Power.

Sijn får showroom på Essen 16 i Kolding, hvor moderselskabet Jysk-Fynske Medier også har til huse. Det forventes at åbne i løbet af marts.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01