Et transferprodukt, der er nem at strippe og solfilm med lang holdbarhed

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 20 September 2021
OPDATERET: 20 September

Medarbejderne hos Hexis har været til Kick Off-møde. Her blev en række nyheder gennemgået. Så hvis du spørger ind til, hvordan produkterne er at arbejde med, så kan de svare med egne erfaringer.

– Hos Hexis synes vi, at vi skal kende vores egne produkter, så tre af vores tekstil transfers og to solfilm var nogle af de produkter, vi fik i hænderne til vores sidste Kick Off-møde, fortæller Christian Heibroch, og han fortsætter: 

– Tekstil transfer overraskede mig. De produkter er vanvittigt nemme at strippe, hvilket sparer dig for tid, og samtidig skal de heller ikke have så lang transfertid. Vi testede Metalcut, Speedcut og Colorcut. 

Det var ikke kun transfer produkter, Hexis medarbejderne fik i hænderne. De arbejdede også med solfilm, hvor der er to serier. Skyfall med op til 10 års holdbarhed og Majestik, der er nano keramisk med op til 15 års holdbarhed.

– Begge er skarpt prissat, og vi har gode tilbagemeldinger fra markedet. Det spiller bare, lyder det fra Christian Heibroch.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01