Ny folieserie med 20 farver og design - som en begyndelse

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 14 June 2021
OPDATERET: 14 June

vikiallo forhandler flere førende fabrikater af wrappingfolier, altså folier der kan bruges til farveskift, specielt design og print. Nu er der landet endnu en serie på vikiallos lager, nemlig den nye farvede serie Arlon PCC. Den nye serie består af 20 farver og designs til at begynde med.

For montører af wrappingfolie er der indbygget en del ekstra muligheder i serien. Man kan montere den alene én person, klæberen er low-tack og den kan repositioneres mange gange. Folien kan nemlig flyttes under montering, fordi klæberen har den kendte flight teknologi.

De blanke udgaver har en transport beskyttelsesfilm og har også en ny coatning, så de ikke bliver så let ridsede. En fordel for både montører og ejere af køretøjer er, at folien kan fjernes igen uden at efterlade limrester.

– Hos vikiallo sælger vi i forvejen Arlon printmedier med flight teknologi og er glade for at vi nu også kan tilbyde farvede folier med samme egenskaber. Serien passer også godt ind i vores øvrige sortiment, oplyser Kim Harris fra vikiallo.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01