Porsche vælger også LLumar Paintprotection

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 23 February 2021
OPDATERET: 23 February

Ferrari og Lamborghini har længe benyttet LLumar PPF, som deres Paintprotection, når de bestiller deres biler fra fabrikken.

LLumar fortæller, at de er glade og stolte af at Porsche AG, efter 1½ års test, har valgt LLumar Platinium EXTRA.

Testen er baseret på Porsche AG teststandard, PTL-4026. De har brugt ca. 1½ år på at teste produkter fra forskellige producenter både i laboratorier og på deres fabriksbiler. Valgte faldt efter testen på LLumar Platinium EXTRA.

LLumar Platinium EXTRA er lidt tykkere end standard Paintprotection, nemlig ca. 275my. Er selv-helende og hydrofobisk. Er meget blank og har ingen ’orange peeling’. Den er testet mod stenslag (SAE J400 Gravelometer, ASTM D3170-12) og godkendt. Trods tykkelsen er den nem og enkel at montere, fortæller vikiallo, der også kommenterer, Paintprotection er også på lager i Kolding.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01