Gi'r Covid-19 nye muligheder inden for bøger?

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 6 November 2020
OPDATERET: 6 November

Future Book Forum er i år for første gang en virtuel online begivenhed.

Arbejder du inden for Forlag, Bogproduktionsvirksomheder, Distributører, Journalister, Forlags- og trykkerivirksomheder, Teknologileverandører / Nystartede virksomheder, Grafiske virksomheder med flere, så sæt et par timer af til at følge Future Book Forum.

Udfordringer fører til muligheder

2020 har været et år med forandringer for mange virksomheder og brancher og et år, hvor man løbende har skullet tilpasse sig nye forhold. Udfordringer fører dog til muligheder, og dette vil være det centrale diskussionsemne ved dette års Future Book Forum.

I år afholdes Future Book Forum  online onsdag den 18. november 2020 mellem kl. 15.00 og 17.45. Fokus vil være på hvilken effekt pandemien har haft på forlagsbranchen, og på de muligheder det medfører. Du kan se flere oplysninger om eventet og tilmelding her.

2020 er blevet helt anderledes end forventet

Ingen kunne have forestillet sig, hvordan verden og forretningslivet ville forandre sig i 2020, og covid-19 har utvivlsomt ændret forbrugernes adfærd og haft en indvirkning på, hvordan bøger laves, fremstilles og bruges. Peter Wolff, Vice President, Production Printing Products (PPP), EMEA Commercial Printing, Canon Europe, kommenterer:

– Dette års Future Book Forum kommer i et år, der har udfordret mange virksomheder i branchen, hvor de har skullet nulstille deres strategier på kort sigt og implementere bæredygtige praksisser for at overleve i det lange løb. Vi har også set ændringer i forbrugernes adfærd, hvilket betyder, at virksomheder har skullet undersøge, hvordan de kunne nå deres læsere på en anden måde. Dette års Forum vil komme ind på netop dette. Deltagerne kan være med og opdage nye vækstmuligheder med den trykte bog og få mere at vide om, hvordan forlag kan skabe værdi hos den næste generation af læsere.

En række spændende talere

Ordstyrer ved årets Future Book Forum er forfatter og taler Peter Fisk, og han følges af Nick Morris og Alex Quicho fra Canvas8, der tager et kig på pandemien fra forbrugerens perspektiv og på, hvordan 2020 har ændret læserverden og læsernes adfærd. Claire MacLellan fra Future PLC vil kigge nærmere på covid-19’s effekter fra forlagsbranchens perspektiv og fortælle mere om, hvordan dette år har ændret Future PLC’s forretning. Tara Lajumoke og Harriet Wright fra FT Strategies vil tale om vigtigheden af at skabe – i dag mere end nogensinde før – en tættere relation med forbrugerne. Jesús Badenes del Río fra Planeta vil være ordstyrer ved ‘Innovation Accelerator’-sessionen sammen med Sven Fund fra Knowledge Unlatched. I løbet af sessionen vil man se nærmere på, hvad der har ændret sig, vigtigheden af den fysiske bog, og hvilken ekstra værdi den fysiske bog skal skabe.

Der vil også være en paneldiskussion med boghandlere fra forskellige lande, hvor man vil diskutere de hurtige forandringer i branchen, og hvad de forventer af fremtiden.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01