Nye medier til lastvognspresenninger

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 3 February 2020
OPDATERET: 3 February

Igennem mange år har der kun været et produkt på markedet, når det drejede sig om printmedier og skærefolier til lastvognspresenninger. Nu introducerer Hexis to nye serier til lastvognspresenninger.

Truck banner TB9000S er en 80my støbt skærefolie, som fås i 13 farver. Overfladen på skærefolien er satin og den har en holdbarhed op til fem år, ifølge databladet. kKærefolien fås i 1230mm x 30m ruller.

Truck banner VTB901WG1 er et 80my printmedie, der er støbt. Det leveres i 1520mm x 45m ruller, og er printbar i ECO-S, SOLV, LATEX og UV og ligeledes med en holdbarhed op til 5 år.

Truck banner PTB900 er et 50my støbt laminat, der leveres i 1520mm x 50mm. Laminatet fås med blank, satin og mat overflade.

– Hexis har længe ønsket at tilbyde disse specialiteter, og vi er glade for at kunne levere dem med ekstra fordele. Du kan med det samme fjerne applikationstapen, når du har monteret dekorationen. Det er fordi folien tacker hårdt på overfladen. Din produktion bliver mere effektiv, fordi du sparer tid. Derudover kommer anhængeren hurtigere i drift igen. Til montage af disse folier anbefaler vi at benytte vores applikationtape HEX904, fortæller Christian Heibroch fra Hexis, og han fortsætter: – Folien er en 80my støbt specialudviklet folie med en meget fleksibel struktur. Den følger derfor presenningens lettere uensartede overflade samt samlinger og giver dermed en god vedhæftning.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01