HP genopfinder Dye Sublimation-print

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 24 April 2019
OPDATERET: 24 April

Det sker med lanceringen af en ny HP Stitch S-serie, som er målrettet tekstilprint til sports- og modetøj, interiør og soft signage applications.

Udover at printe i flot kvalitet er Stitch S-serien også kendetegnet ved effektive og forenklede processer.

Stitch-printerne har indbygget spektrofotometer, og S300-printeren har også et brugerudskifteligt printhoved. Det reducerer både nedetid og serviceomkostningerne.

S500-priteren har symmetriske 2xCMYK printhovedkonfiguration, og med sensoren Optical Media Advance kan printeren levere driftsikker one-pass mode med både kvalitet og hastighed. S500-modellen er designet specielt til virksomheder med stort printbehov.

Stitch-serien lanceres med modellerne: S300 64-in Printer, S500 64-in Printer og S1000 126-in Printer.

Samtidig med lanceringen af Stitch-serieb præsenterer HP også et nyt sublimation papir, som er designet og testet sammen HP dye blæk og Stitch-serien.

Både printere og blæk er på markedet, og vil blive vist på Fespa i næste måned.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01