HP genopfinder Dye Sublimation-print

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 24 April 2019
OPDATERET: 24 April

Det sker med lanceringen af en ny HP Stitch S-serie, som er målrettet tekstilprint til sports- og modetøj, interiør og soft signage applications.

Udover at printe i flot kvalitet er Stitch S-serien også kendetegnet ved effektive og forenklede processer.

Stitch-printerne har indbygget spektrofotometer, og S300-printeren har også et brugerudskifteligt printhoved. Det reducerer både nedetid og serviceomkostningerne.

S500-priteren har symmetriske 2xCMYK printhovedkonfiguration, og med sensoren Optical Media Advance kan printeren levere driftsikker one-pass mode med både kvalitet og hastighed. S500-modellen er designet specielt til virksomheder med stort printbehov.

Stitch-serien lanceres med modellerne: S300 64-in Printer, S500 64-in Printer og S1000 126-in Printer.

Samtidig med lanceringen af Stitch-serieb præsenterer HP også et nyt sublimation papir, som er designet og testet sammen HP dye blæk og Stitch-serien.

Både printere og blæk er på markedet, og vil blive vist på Fespa i næste måned.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder