Print til interiørbrug i stigning

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 12 March 2019
OPDATERET: 12 March

Allerede på de seneste par års Fespa-messer har brugen af print i forbindelse med indretning og dekoration været et ”hot” emne. Sidste års Fespa var i den grad præget af hele interiørdelen. Men det er ikke kun på inspirationsniveau, det er spændende. Flere og flere begynder at tænke i fx printet tapet og folier. Det gælder også for hoteller, for hvem det kan være en både praktisk og miljøvenlig måde at renovere værelser.

Nonbye har  printet tapet til Scandic Hotel i Herning

Scandic Hotel i Herning har i samarbejde med Nonbye brugt printede tapeter og folier på deres hotelværelser. Og til TIVOLI hotel i København blev der printet hele 3.500 kvm tapet og ca. 800 kvm folier i forbindelse med indretningen.
Også en virksomhed som EnergiMidt har benyttet sig af printede folier i deres indretning.
Tapet fra Rebel Walls som forhandles i H&M Home konceptbutikker

Brugen af folier og printede tapeter er så populært at H&M Home har taget produktet ind i deres konceptbutikker. Det er det svenske Rebel Walls, der står bag produktionen af  tapeterne Dessert Flower og Dessert Flower Pink samt de øvrige tapetserier, der vil blive præsenteret i butikkerne. Rebel Walls producerer også tapeter efter kundernes helt egne ønsker.
Ebbe Nørkjær fra Damgaard Jensen studerer nogle af de mønstre, der fx kan printes på den nye Dimense tapetprinter, der både printer og præger.

Skal det være guld, så lad det være guld over det hele. Dennis Laustsen fra Damgard Jensen viser et print fra Dimense

Print og interiør er populært, så populært at  vikiallos kursus først i paril måned i brugen af folier til indretning – upcycling kalder vikiallo deres program – er fuldt udsolgt. Hos Damgaard Jensen har de investeret i en Dimense tapetprinter, og kan tilbyde kunderne nogle fine tapetløsninger med præg. Flere andre arbejder med interiørmarkedet, hvor også et emne som lyddæmpende plader bliver mere og mere anvendt i indretningen.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01