Massivit insisterer på at lave 3D-printere til skilte- og udstillingsmarkedet

PUBLICERET: 5 March 2019
OPDATERET: 5 March

Massivit 3D Printing Technologies har netop lanceret endnu en 3D-printer til storformat-segmentet. Den nye Massivit 1800 Pro, har helt nye funktioner, herunder en patenteret variabel opløsning, nye metoder til optimering af holdbarhed samt fjernbetjening som en mulighed for væsentligt at forbedre driftseffektivitet og bekvemmelighed, skriver de i en pressemeddelelse.
Massivit 1800 Pro 3D-printeren er designet til at servicere den visuelle kommunikationsbranche, indretnings- og underholdningsindustrien ved at fremstille konceptprototyper og interiør samt producerer superstørrelse, fængslende skiltning og rekvisitter i høj hastighed, høj opløsning og med høj repeterbarhed.
Den nye 3D-printer bvliver den tredje i Massivits portefølje, der allerede består af Massivit 1800 Flagskibs 3D Printer og Massivit 1500 Exploration 3D Printer.
Massivit 1800 Pro har verdenspræmiere på Shanghai International Ad & Sign Technology & Equipment Udstilling (APPPEXPO 2019) i disse dage og vil blive fremvist på Fespa Global Print Expo i München den 14.-17. maj.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder