Ingemann Plast A/S bliver til gop Danmark

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 26 February 2019
OPDATERET: 26 February

Med købet af den danske plastdistributør, Ingemann Plast A/S, sætter Sveriges største plast-distributør, gop – Glasfiber & Plastprodukter AB, yderligere fart på sin ekspansion i Skandinavien. Købet af vækstvirksomheden Ingemann Plast A/S er det seneste led i gop´s vision om at blive den førende leverandør af plastmaterialer i Skandinavien til brug inden for blandt andet produktion af reklameskilte og butiksartikler.

– Vores mål er at være den mest kundeorienterede, kompetente og effektive plastdistributør i Skandinavien. Med købet af Ingemann Plast overtager vi en virksomhed i vækst, der har en velfungerende salgs-organisation, som både deler vores værdigrundlag og vores kundefokus. Den udvikling og vækst ønsker vi at accelerere. Vi køber for at bygge videre og udvide vores markedsandel i Danmark og Skandinavien, siger Petra Carnbäck, CEO for gop.

Vækst og udvikling i Danmark

Med købet udvider Ingemann Plast – der fremover vil hedde gop Danmark – sit produktsortiment betydeligt på det danske marked. Købet ventes at medføre en række synergier og stordriftsfordele inden for områder som indkøb, administration, logistik og it. Samtidig planlægger gop at udvide aktiviteterne i Danmark med blandt andet investeringer i nye lager- og produktionsfaciliteter.

– En industriel køber som gop er ideel for os. Gop kommer med en række nye produkter, en velprøvet forretningsmodel, økonomiske muskler og ikke mindst en dyb indsigt i kunder og marked, som vi er overbevist om vil give et betydeligt konkurrencemæssigt løft. Jeg er overbevist om, at både Ingemann Plast og ikke mindst vores kunder får gavn af, at vi nu har gop i ryggen, siger adm. direktør i Ingemann Plast A/S, Peter Ditlev, der fortsætter som direktør i gop Danmark

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01