Nyt magasin trykt på Rosendahls inkjet-printer

PUBLICERET: 25 February 2019
OPDATERET: 25 February
Printoperatør Brian Elmdam er uddannet grafisk trykker, og har meget erfaring med HP-Indigo teknologien. Han er Rosendahls ankermand på i300. Rosendahls er dialog med Canon Océ om etablering af en i300 teknikeruddannelse, så de selv kan klare mindre serviceopgaver. Brian bliver formentlig en af de første på den uddannelse.

Om få dage udkommer næste nummer af Print og Mediers trykte magasin med temaet ”samarbejde”. Her vil du kunne læse om en række interessante samarbejder i branchen. Udover temaet og alle de andre artikler, som vi synes du skal læse, så er det også vores hensigt at bruge magasinet til at prøve nye ting af. Derfor er dette nummer trykt eller printet på Rosendahls nye inkjet-maskine – en Océ VarioPrint i300.

i300 kan printe på både almindeligt bestrøget og ubestrøget papir. Det skyldes den specielt udviklede ColorGrip-teknologi, der, i selve printprocessen, påfører et bindemiddel, som skal sikre, at farven kan hæfte på specielt bestrøgne papirkvaliteter. Bindemidlet påføres kun der, hvor der skal være trykfarve.

Vi valgte at trykke på et meget hvidt stykke ubestrøget offsetpapir, og lad det vær sagt med det samme: Vi er meget tilfredse med kvaliteten. Der er både en fin farvemætning og en god skarphed på billederne. Jeg vil ikke påstå, at man ikke kan se at det er inkjet-tryk, for det kan man, men på sine egne præmisser er det et meget fint tryk, synes jeg. Bedøm selv, når du får magasinet. Vi glæder os til at høre reaktionerne.

Forsiden har vi fået forædlet med en sølvfolie hos Uttenthal, som er påført med en traditionel hot-foil. Derefter er magasinet færdigbehandlet hos Rosendahls med en flexindbinding og firkantet ryg. Hold øje med postkassen.

Efter trykning hos Rosendahls bliver omslaget forædlet med sølvfolie hos Uttenthal.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01