Vikiallo på Formland

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 18 January 2019
OPDATERET: 18 January

Formland er en messe, der er anerkendt og hvert år besøges af fagfolk inden for et stort og bredt område dækkende design og interiør. På messen vil de samlet på ét sted kunne fornemme og opleve nye trends og tendenser, der vil præge det kommende år.

I år kan besøgende også møde vikiallo på Formland messen, der afholdes i Herning 31/1-3/2, hvor de viser designfolier fra 3M (Di-Noc) og CoverStyl. Formålet er at få endnu flere virksomheder til at få øjnene op for de nye muligheder med beklædningsfolie og upcycling – at genbruge ældre inventar, borde, stole, skabslåger, døre med mere ved at give det et nyt og tidssvarende udseende.

– Hos vikiallo har vi allerede flere forhandlere, der har løst spændende opgaver for hoteller, butikker, kontorer, skibe med flere, men mange kender ikke mulighederne endnu og ved ikke, hvor holdbare disse specielle folier er, fortæller Kim Harris fra vikiallo.

Eksempel på en designfolie, der er ved at blive monteret

For at gøre hele ”upcycling”-trenden mere synlig har vikiallo valgt at oprette en selvstændig hjemmeside til deres designfolier. På designfolie.dk er det muligt at se en del af det store udvalg, dog uden at kunne se priser.

– Vi vil gerne sprede kendskabet til designfolierne, og mener det er vigtigt med en separat hjemmeside, hvor man kan se et udvalg af de mange designs, frem for kun at finde nogle på vikiallo.dk, slutter Kim Harris vores samtale.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01