Hexis lancerer nyudviklet liner-teknologi, som du kan blive afhængig af

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 5 November 2018
OPDATERET: 5 November

Take Heat Easy®– forkortet til THE – er navnet på den nye teknologi. THE190EVO er sammensat af en ny struktureret liner, som er udviklet af Hexis. Virksomhedens R&D-afdeling har integreret et specielt lag for at opnå en maksimal opacitet.

Prægningen er designet, således at folien, der er udviklet til indpakning, er meget nem at arbejde med – selv for begyndere. Og den nye Take Heat Easy®, som er et nyt solventbaseret klæbemiddel, der kombineret med lineren, vil gøre brugerne ”afhængige” af produktet, står der i pressemeddelelsen.

Folien er som nævnt let at arbejde med og velegnet til flere formål som fx fuld indpakning, bildekorationer, interiør-dekorationer, både med mere.

THE190EVO kan anvendes i kombination med flere forskellige laminater: Cast PC190-serien (blank eller mat finish), PVC-fri PC500 laminater (ekstra langvarig UV-beskyttelse, fås blank eller mat) eller strukturerede laminater (kulfiber, træ effekt, glitter, betonfinish mv.).

 

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder