Nyt grafisk magasin på vej

PUBLICERET: 27 September 2018
OPDATERET: 27 September

Stadigt flere fagblade forlader papirmediet og bliver rent digitale. Nu går Print og Medier mod strømmen og udkommer for første gang som papirmagasin. Magasinet er planlagt til udgivelse midt i november. Du kan få første nummer gratis ved at tilmelde dig på nedenstående link.

Tilmeld dig her og få første nummer gratis.

– Siden vi startede Print og Medier i begyndelsen af 2016, har mange spurgt, om vi ikke også skulle udkomme på papir. Det har vi hele tiden gerne ville. Vi tror på, at der et behov, men hidtil har vi haft svært ved at finde det økonomiske grundlag. Det tror vi, at vi har fundet nu, så derfor tager vi springet og satser på at bukserne holder, siger Søren Winsløw, der sammen med Lis Lykke, er medindehaver og redaktør på Print og Medier.

Sejlene er sat og målet stukket ud

Produktionen af det første Print og Medier magasin er i fuld gang og omdrejningspunktet i de mange artikler er transformation. Det handler om mennesker og virksomheder som finder nye veje til overlevelse, og det handler om den teknologi, der er med til åbne nye muligheder.

Lis Lykke siger: Mange virksomheder arbejder og har arbejdet med at udvikle deres virksomheder i takt med udviklingen. Det er også nødvendigt, hvis man vil sikre sin overlevelse. Som Anne Knudsen sagde på Grakom-konferencen, så er 75 % af næsten alle virksomheders overlevelse afhængig af at forstå, hvordan ny teknologi kan udnyttes. Som virksomhedsejer skal man være i stand til at se hvilke ændringer teknologien vil betyde for virksomheden. Og man skal se dem, før de er en realitet, for så er det ved at være for sent.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder