Display Graphic Supply tog forskud på oktoberfesten

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 27 September 2018
OPDATERET: 27 September

Hos Display Graphics Supply (DGS) startede de oktoberfesterne allerede den 27. september, hvor de med masser af biergarten-stemning. Med saltz brezel, pølser (det var dog ikke weisswurst), øl og kønne piger i ”tyroler-dragter” bød de på ”Åbent Hus” i deres nye lokaler i Ballerup.

Her har de også fået plads til et showroom, hvor der er fyldt pænt op med Epson-udstyr. Arne Madsen fra DGS fortalte, at kunderne viser stor interesse for Epson tekstilprinteren F2100. Den er let at betjene, har en fornuftig pris, og så er det en fordel, at det er Epsons egne printhoveder, der er udviklet direkslte til farverne. De passer sammen, og giver en god printkvalitet. Og så er den tilmed super let at betjene, lyder det fra Arne Madsen.

I showroom står der også en SC C80600, som kunder med opgaver til udendørs skiltning er glade for. Lige som mange in-housetrykkerier med opgaver til in-door opgaver, er glade for P20000-printeren.

Mette Bech Elsgaard oplyser, at DGS har indledt et samarbejde med IKANO Bank, og det betyder, at udstyres også kan tilbydes på leasing-aftaler.

Der står mere udstyr i lokalet, hvor væggene er prydet med nogle af de nye folier. Den ene væg er dekoreret med en Wallpaper-folie i fire forskellige udgaver, så kunderne selv kan vurdere de forskellige udtryk, der opnås. En anden væg er udsmykket med en magnetfolie, der er så kraftig, at den uden problem kan have en brochureholder hængende.

Oktoberfesten hos DGS slutter fredag den 28. september kl.19.00.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01