Vester Kopi overtager Pernille Montage Lab+

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 3 September 2018
OPDATERET: 3 September

Hos Vester Kopi oplever de en øget efterspørgsel fra kunder, som ønsker at få hjælp til at designe og printe deres egne billeder og kunstinstallationer. Ikke forstået som print af de gamle klassikere a la Mona Lisa, men egne designs og billeder. Fra en gåtur i skoven, en storbyrejse eller lignende. Kunderne har med deres eget kamera taget et super skarpt og godt billede, som de ønsker skal op og hænge i stor størrelse og i professionel udførsel. Kort sagt, så vil kunderne gerne have de samme muligheder, som de ser og oplever på museer og gallerier rundt omkring i Danmark og hele verden.

Vester Kopi har igennem mange år brugt Pernille Montage Lab+ som underleverandør, fx til store opgaver for museer og udstillinger, indretning til firmaer etc.

– Vi har ganske enkelt brugt Pernille Montage Lab+, fordi de altid har leveret en rigtig god kvalitet. Nu bliver de en integreret afdeling i Vester Kopi, og flytter ind sammen med Vester Kopi i Rødovre, fortæller William Schulin-Zeuthen, adm. direktør og indehaver af Vester Kopi.

Mange kunstnere og museer er kunder hos Pernille Montage Lab+

Pernille Montage Lab+ har hidtil primært haft sine kunder blandt kunstnere, museer og virksomheder, som skulle have billederne monteret og indrammet professionelt. Denne kompetence er nu samlet i Vester Kopi.

– Vi glæder os altid over at få nogle med i Vester Kopi, som kan være med til at gøre os interessante for vores kunder, og som – forhåbentligt – også kan lære os noget nyt. Det er Pernille og hendes folk et godt bud på, lyder det fra William Schulin-Zeuthen.

En udstillingsopgave løst af Pernille Montage Lab+

Pernille Montage Lab+ er flyttet og er klar til at modtage kunder hos Vester Kopi, Rødovre. Paletten af løsninger er den samme hidtil, dvs. kunstprint og montage, opklæbning og indramning, samt ”gammeldags fotobilleder”, som er fremkaldt via kemi i vores eget fotolab. Alt dette nu i kombination med de mangfoldige løsninger, som Vester Kopi tilbyder inden for print

60 mio. A4 sider og 4,5 mio kvm storformatprint

– Vi er efter en række års kraftig vækst i Tyskland igen begyndt at have båndbredde til at kigge på interessante muligheder i Danmark. Vi er nu repræsenteret i alle store tyske byer, fortsætter William Schulin-Zeuthen.

Hos Vester Kopi i Danmark og RT i Tyskland producerer de hvert år mere end 60 millioner A4 sider (digital print i “small format”) samt mere end 4,5 millioner kvadratmeter storformat print i de i alt 31 afdelinger.

.

Læs videre

Lars Ole Nauta: Labelexpo er vigtig i år

– Der skal klinkes nogle skår ovenpå papirkrisen, og så skal vi kigge dybere i mulighederne for automatisering, sige Lars Ole Nauta før årets Labelexpo.
LarsOleNauta

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Mercoprint flytter sydpå

Mercoprint valgte i 2022 at flytte deres hovedkontor fra Københavns omegn til Næstved. Det var en beslutning som blandt andet var baseret på en markant ændret kundeadfærd.
Mercoprint_01

Når den gode stemning bliver en salgsparameter

Der er en ualmindelig god stemning, når man kommer ind hos BW & Madsen Skilte Reklame i Haderslev. Havde der været dug på bordene, havde det næsten været som at være hjemme i privaten.
BW_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01