Nyheder fra Rias

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 12 June 2018
OPDATERET: 12 June

På et gå-hjem-møde mødte jeg Jesper Rosenkrantz fra Rias, og han fortalte lidt om to af de nyeste produkter i deres sortiment. Palboard er en mellemting mellem en opskummet PVC og en sandwichplade. Der er tale om en opskummet PVC, der er meget mere stabil og med et flot udseende. Overfladen er hvid med en sort kerne. Og så er den lettere at arbejde med. Pladen kan i nogle tilfælde erstatte alu-sandwichskilte, og den er tilmed prisbillig. Koster kun lidt mere end en opskummet PVC, fortæller Jesper Rosenkrantz.

Jesper Rosenkrantz og Jeppe Mandal, begge fra RIAS

En anden nyhed Jesper Rosenkrantz præsenterede var deres Sustainable træplade. Det er en meget let plade, produceret af en balsalignende træfiner, der er helt formstabil og primært er beregnet til indendørs brug. Det er en bredt anvendelig plade, som kan bruges til udstillinger, figurskårne skilte og udsmykninger. Pladen kan også fræses, bejdses og printes med UV. Og også dette produkt er prisbilligt, fortæller Jesper Rosenkrantz.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01