Biler og facader fylder meget hos InSign Skilte A/S

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 23 April 2018
OPDATERET: 23 April

Sidste gang jeg besøgte InSign Skilte i Randers ligger nok omkring 10 år tilbage. De var lige flyttet ind i deres nye moderne domicil. Det var lækkert og flot at ankomme til, og lige så flot inden døre. Rydeligt og rent overalt. Og sådan er det stadig. Der er sket meget i de mellemliggende år, ikke mindst var der den økonomiske krise, der startede i 2008/09. Den mærkede de naturligvis også hos InSign Skilte.

Jeg har aftalt et møde med Bjarne Johnsen, der er direktør og stifter af InSign Skilte, som sidste år fik en ny medejer. Det er Johnsen Graphic Solutions, der købte 50 procent af virksomheden.

Et positivt samarbejde

Hos Johnsen Graphic Solutions fik de flere og flere skilte- og dekorationsopgaver. Flere end de selv kunne håndtere. Derfor besluttede de sig til at købe sig til såvel kapacitet og faglige kompetencer.

– Det har været godt. Johnsen Graphic Solutions lægger mange ordrer hos os. Fx dekorerer vi alle Tulips pølsevogne ind. Det er en god opgave, og den kommer fra Johnsen, der har Tulip som kunde, fortæller Bjarne Johnsen.

Biler og facader

Bjarne Johnsen i snak med Danmarksmesteren i indpakning, Jan Edelgaard, der er ved at pakke en bil ind på værkstedet.

Udover pølsevogne, så fylder biler og facader rigtig meget hos InSign Skilte. Opgaver de er glade for at løse, men udfordringen kan være at skaffe de gode medarbejdere, der er fagligt dygtige, fortæller Bjarne Johnsen.

– Vi har oplevet, hvor svært det kan være at få de rigtige medarbejdere ansat, men heldigvis er vi kommet over den ”hurdle”, så nu har vi et fagligt stærkt team til alle opgaver. Vi er effektive, fleksible og leverer kvalitet, forklarer Bjarne Johnsen.

Klarer det meste inhouse – også udviklingen af en prisberegner

Bjarne Johnsen i samtale med en medarbejder ude i produktionshallen, hvor alt ligger på sin plads, og absolut intet på gulvet.

Hos InSign Skilte løser de størsteparten af opgaverne inhouse. Det gælder fx alt print, efterbehandling, tilskæring , fræsning og laminering. Men de har samarbejdspartnere når det gælder fræs i kraftigere aterialer, lige som de også køber lysskilte eksternt.

I en artikel i sidste uge om Kildeberg LED og Skilte skrev vi om udfordringen med, at ikke to ordrer var ens. Det gjorde arbejdet mere kompleks – og vanskeligere at effektivisere. Det samme gør sig gældende for en virksomhed som InSign Skilte. Også her er næsten alle opgaver forskellige, og det tager tid at beregne tilbud.

– For at gøre det lettere og mere sikkert at udregne priser, har vi selv udviklet en ”prisberegner”. Den letter arbejdet for os, og med den risikerer vi ikke at kalkulere priserne forkert.

Vi vil se vækst inden for biler og indendørs dekoration

Bjarne Johnsen forventer, at biler fortsat vil fylde meget i opgaverne. De rullende reklameskilte har en stor synlighed og er med til at ”brande” både virksomheder og produktnavne.

Et andet område, hvor Bjarne Johnsen forventer, at der vil ske vækst, er inden for inden dørs dekoration på vægge, glas mm, og direkte print på plader og andre emner, fx også lydisolerende plader, som efterspørges mere og mere.

Forventer også generel vækst

Bjarne Johnsen forventer at samarbejdet med Johnsen Graphic Solutions vil være et godt afsæt for at skabe vækst hele vejen rundt. Men der kan også komme områder, hvor de vælger at gøre en ekstra indsats for at skabe vækst.

 

Læs videre

Lars Ole Nauta: Labelexpo er vigtig i år

– Der skal klinkes nogle skår ovenpå papirkrisen, og så skal vi kigge dybere i mulighederne for automatisering, sige Lars Ole Nauta før årets Labelexpo.
LarsOleNauta

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Mercoprint flytter sydpå

Mercoprint valgte i 2022 at flytte deres hovedkontor fra Københavns omegn til Næstved. Det var en beslutning som blandt andet var baseret på en markant ændret kundeadfærd.
Mercoprint_01

Når den gode stemning bliver en salgsparameter

Der er en ualmindelig god stemning, når man kommer ind hos BW & Madsen Skilte Reklame i Haderslev. Havde der været dug på bordene, havde det næsten været som at være hjemme i privaten.
BW_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01