Boligindretning. Spændende, men hvad betyder det for os i den grafiske branche?

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 14 November 2017
OPDATERET: 14 November

Vi er jo ikke indretningsarkitekter, så hvorfor skal du læse om trends inden for boligindretning?

Det skal du, fordi markedet for boligindretningsprint forventes at have en global værdi på 20 milliarder USD allerede i 2020. Tallet stammer fra en Smithers Pira Analyse og kan blandt andet læses i en Canon-Europe-artikel.

Vi ønsker i dag at bo og indrette os, således at vores hjem afspejler os – ikke vennerne eller den øvrige familie. Sådanne miljøer kan skabes med fx helt individuelle gardiner, møbelbetræk, tapet, print på fx køkkenlåger med meget mere.
Her spiller den grafiske branche en rolle, og der åbner sig nogle muligheder, som kan gribes nu, hvis vi ønsker en del i dette segment. Hvornår skal din webshop til at indeholde et tilbud om 30 meter printet tekstil eller træpaneler, for nu blot at tage et par eksempler, der står at læse i artiklen.

Personaliseret boligindretning tegner sig på verdensplan for 23.9% af det funktionelle industrielle printmarked (Smithers Pira). Mulighederne for digitalt og inkjet-print kommer til at spille en meget stor rolle. Skal det indgå i jeres udviklingspotentiale? Det er da en mulighed, som der bør ses nærmere på.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01