Boligindretning. Spændende, men hvad betyder det for os i den grafiske branche?

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 14 November 2017
OPDATERET: 14 November

Vi er jo ikke indretningsarkitekter, så hvorfor skal du læse om trends inden for boligindretning?

Det skal du, fordi markedet for boligindretningsprint forventes at have en global værdi på 20 milliarder USD allerede i 2020. Tallet stammer fra en Smithers Pira Analyse og kan blandt andet læses i en Canon-Europe-artikel.

Vi ønsker i dag at bo og indrette os, således at vores hjem afspejler os – ikke vennerne eller den øvrige familie. Sådanne miljøer kan skabes med fx helt individuelle gardiner, møbelbetræk, tapet, print på fx køkkenlåger med meget mere.
Her spiller den grafiske branche en rolle, og der åbner sig nogle muligheder, som kan gribes nu, hvis vi ønsker en del i dette segment. Hvornår skal din webshop til at indeholde et tilbud om 30 meter printet tekstil eller træpaneler, for nu blot at tage et par eksempler, der står at læse i artiklen.

Personaliseret boligindretning tegner sig på verdensplan for 23.9% af det funktionelle industrielle printmarked (Smithers Pira). Mulighederne for digitalt og inkjet-print kommer til at spille en meget stor rolle. Skal det indgå i jeres udviklingspotentiale? Det er da en mulighed, som der bør ses nærmere på.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01