Så hvidt som sne

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 11 September 2017
OPDATERET: 11 September

Du kan opnå nye designmuligheder med Xerox’ nye White Dry Ink til iGen5 produktionsprinteren. Hvad vil du fx sige til at kunne printe et snefnug med strukturerede detaljer på et postkort, eller et bogomslag med sort baggrund og en kridhvid hest i levende farvetoner i forgrunden. Eller hvid tekst på en reklamesticker i vinyl til vinduer. Mulighederne er mange.

– Dette er spændende nyheder med en lang række nye applikationer til iGen5-kunder, siger Jim Hamilton, koncernchef for Keypoint Intelligence InfoTrends. – Designere vil være vilde med muligheden for at anvende hvid på farvede og transparente medier og skabe reklamemateriale, så som brochurer, visitkort, lykønskningskort og invitationer, reklameskilte, direct mail postkort samt breve og bogomslag. Mulighederne strækker sig også til hvid print på emballage og foldet karton.

White Dry Ink er blevet tildelt 2017 MUST SEE ‘EMS Award. Prisen blev blandt andet givet på grund af enestående klarhed og dækevne, samt mulighed for automatisk påføring af to lag hvid.

Den nye White Dry Ink kan fås fra starten af oktober 2017, oplyser Xerox.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand