Drømmer du om en ”guld”-bil?

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 12 May 2017
OPDATERET: 12 May

– så få den wrappet med Hexis satin mat chromefolie.

På Fespa præsenterede Hexis en række spændende muligheder inden for wrapping. Her nævnes nogle stykker

BodyFence i mat blacklight version til biler. Specielt til biler i blank lak, som nu ønskes mat.

Eller hvad med VRK 480 folien, som er specielt modstandsdygtig over for sand, støv og vand. Velegnet til fx motorcykler.

Patrik Martinsson fra Hexis Skandinavien, viste rundt på standen, og han viste også en vifte af nye chrome-farver som orange, grøn, rose og klar blå. Og så kommer der også en serie i matte satinfarver. Her er der tale om et imageprodukt, til dem, der måske går og drømmer om en ”guld”-bil, forklarede Patrik Martinsson.

Der er også nye farver i almindelige folier i både, mat, blank og satin.

En glitterlaminat i blank og mat kan anvendes til at give fx en matfarvet bil et helt specielt glinsende look. Her er der vide muligheder for at lade fantasien spille.

Endelig viste Patrik Martinsson også Hexis Wood. Her kan kunden vælge mellem en række printmønstre. Når de har valgt det ønskede mønster får de tilsendt en printfil. Laminatet er designet til at blive lamineret på farvede eller digitale printfilm. Det kan også påføres direkte på flade overflader. Resultatet er etstruktureret finish med træ-look.

Der havde været en del besøgende fra Sverige og Danmark, og de viste størst interesse fra ”Wood” og glitterlaminat. Gæsterne kom fra både wrapping-, skilte- og printfirmaer.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

All Creative er stolte

All Creative A/S vil vinde emballagekonkurrencen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_01