Epson SureColor – en del af modebranchen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 6 March 2017
OPDATERET: 6 March

På Philippinerne har modeskaber John Herrera indgået et samarbejde med Epson om at skabe mode med digital tekstilprint. Det er sket med brug af SureColor F, som er en digital dye-sublimations-tekstilprinter.

– Der er så mange ting, du kan gøre med print sammenlignet med blot at købe stof. Før i tiden blev alle designeres kollektioner møjsommeligt fremstillet ved håndkraft. Meget af tøjet, som fx 3D-printedeemner, der blev båret af modellerne, kan kun påsættes i hånden, så det der blev præsenteret på podiet, kan ikke bruges igen og igen. Med digitalprint kan tøjkollektionen også bruges i det virkelige liv,fortæller John Herrera.

­ – Den kollektion, jeg præsenterer, er umulig at skabe uden Epsons digitale tekstilprintere. Uden dem ville jeg være nødt til at male mine designs selv, og med kun en måned til forberedelserne, kunne det slet ikke lade sig gøre.

John Herrera har derudover en holdning om at undgå spild og plastik. – Med digital tekstilprint bruger vi kun den nøjagtige mængde stof, der er behov for. Digital tekstilprint skærer signifikant ned på spild af stof, og så er det hurtigere og mere intelligent, fortsætter John Herrera.

Epsons digitale tekstilprintteknologi, som er udviklet af PrecisionCore, er en af de hurtigste inkjetteknologier i verden. Printnålene sørger for meget præcis kontrol af blækdråberne. Og resultatet er en fin billedkvalitet. Der kan producers med en bred vifte af blæk og medier,

 

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder