Stephan Jørgensen var assisterende Fespadommer i Istanbul

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 10 January 2017
OPDATERET: 10 January

Hexis er sponsor for Fespa World Wrap Master, som Ole Solskin gennem snart mange år har rejst verden rundt med som overdommer. Ole Solskin havde en idé om, at han gerne ville dele sine oplevelser rundt om i verden med nogle yngre personer, der lige som han selv interesserede sig levende for at gøre indpakning til et superprofessionelt job. Og også med tanke på, at der skal være nye kræfter, der kan løse opgaven som wrapping-dommer.

Hexis var med på idéen og villige til at betale fly og ophold for et ”føl” i forbindelse med Hexis The Battle og Fespa wrappingkonkurrence i Istanbul. Det blev Stephan Jørgensen fra Dansk Skilte Montage/Signtech.dk, der fik tilbuddet, og han var ikke sen til at takke ja.

En anderledes oplevelse
Det blev en oplevelse af de større, fortæller Stephan Jørgensen.

– Selve Fespa-messen i Istanbul var en oplevelse. Alt meget anderledes, end vi er vant til her i den nordlige del af Europa. Alle messestande blev bygget op helt fra bunden direkte i hallen. Jeg troede aldrig, de ville blive færdige og klar til åbningen, da vi selv forlod messen sent på aftenen dagen før Fespa skulle åbne, var næsten alt stadig kaos. Og når så messen er slut, bliver det hele bare væltet omkuld. Der er absolut intet, der bliver genbrugt, fortæller Stephan Jørgensen.

Assisterende dommer
Stephan Jørgensen fungerede som assisterende dommer for Ole Solskin både ved Fespa-wrappingmesterskabet og ved den lokale Hexis The Battle.

– Det var spændende og udfordrende. Ikke mindst var sproget en udfordring, men der var tolke med, forklarer Stephan Jørgensen.

– Niveauet på wrapperne var fuldt på højde med det, vi kender fra Danmark, men deres værktøj var ældre, og vi ville uden tvivl havde valgt at deltage med noget nyere, lyder det smilende fra den assisterende dommer.

Et godt tilbud
– De to, der kæmpede om 1. og 2. pladsen lå meget tæt, og det var svært at afgøre, hvem der skulle vinde, fortæller Stephan Jørgensen, der under konkurrencen blev kontaktet af et tyrkisk firma vedrørende et eventuelt besøg i Hamborg i forbindelse med Fespa World Wrap Master. Firmaet ville gerne have noget demo-indpakning med brug af deres folier.

En oplevelse, der gerne må gentages, og en der helt ikke skal gentages
Stephan Jørgensen fortæller, at det var en stor oplevelse at være en del af konkurrencerne og ikke mindst at møde ”folkene bag” Fespa. Og han har ikke noget mod at gentage hvervet som assisterende dommer.

Ellers nåede Stephan Jørgensen ikke at se så meget af selve Istanbul, men den virkede kæmpestor. Og desværre blev en af turens største, men ikke bedste, oplevelser, en bombe, der sprang i byen. Den ville Stephan Jørgensen nok gerne have været foruden.

Megatravlt
Hjemme i Danmark er der travlt og Dansk Skilte Montage/Signtech.dk kører det lille land tyndt for at hjælpe med folieopgaver.

– Der er megatravlt i hele landet, men der er også altid plads til en forespørgsel, slutter Stephan Jørgensen vores samtale.

 

 

 

 

Læs videre

Lars Ole Nauta: Labelexpo er vigtig i år

– Der skal klinkes nogle skår ovenpå papirkrisen, og så skal vi kigge dybere i mulighederne for automatisering, sige Lars Ole Nauta før årets Labelexpo.
LarsOleNauta

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Mercoprint flytter sydpå

Mercoprint valgte i 2022 at flytte deres hovedkontor fra Københavns omegn til Næstved. Det var en beslutning som blandt andet var baseret på en markant ændret kundeadfærd.
Mercoprint_01

Når den gode stemning bliver en salgsparameter

Der er en ualmindelig god stemning, når man kommer ind hos BW & Madsen Skilte Reklame i Haderslev. Havde der været dug på bordene, havde det næsten været som at være hjemme i privaten.
BW_01

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder