Macrodot har printet eventyr til børnehospital

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 10 January 2017
OPDATERET: 10 January

Odense universitetshospital har i samarbejde med HP udsmykket børnehospitalets MR-scanner og lokalerne omkring den. Det er med til at hjælpe børn i en svær situation, fortæller HP om projektet, der hedder HC And. Det er udviklet til børn i alderen 3-7 år.

Det er HP, der har sponseret udsmykningen, som er udført af Visuel Kommunikation, Macrodot og ELH Skilte.

Sean Jäpelt Holm fra Macrodot fortæller, at de blev kontaktet af HP Europe, da de har flere miljøvenlige printere i huset.

– Det specielle var, at vi fik mulighed for at printe på Averys nye vægfolie, 8024. Den fås i flere versioner med forskelligeoverfladestrukturer, og den kan hæfte på næsten alt. Vi lavede print til både vægge, scanner og loft. Til loftet blev der benyttet Smart-X plader, der er 100 % polystyren, og dermed også miljøvenlige.

Der er printet i alt omkring 150 kvm, og det var vigtigt, at der blev printer på latex-materialer, som er specielt velegnet til hospitaler og andre kliniske miljøer, der kræver nem og hyppig rengøring.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01