Macrodot har printet eventyr til børnehospital

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 10 January 2017
OPDATERET: 10 January

Odense universitetshospital har i samarbejde med HP udsmykket børnehospitalets MR-scanner og lokalerne omkring den. Det er med til at hjælpe børn i en svær situation, fortæller HP om projektet, der hedder HC And. Det er udviklet til børn i alderen 3-7 år.

Det er HP, der har sponseret udsmykningen, som er udført af Visuel Kommunikation, Macrodot og ELH Skilte.

Sean Jäpelt Holm fra Macrodot fortæller, at de blev kontaktet af HP Europe, da de har flere miljøvenlige printere i huset.

– Det specielle var, at vi fik mulighed for at printe på Averys nye vægfolie, 8024. Den fås i flere versioner med forskelligeoverfladestrukturer, og den kan hæfte på næsten alt. Vi lavede print til både vægge, scanner og loft. Til loftet blev der benyttet Smart-X plader, der er 100 % polystyren, og dermed også miljøvenlige.

Der er printet i alt omkring 150 kvm, og det var vigtigt, at der blev printer på latex-materialer, som er specielt velegnet til hospitaler og andre kliniske miljøer, der kræver nem og hyppig rengøring.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder