Nyt Bording selskab, Bording Hub, har store ambitioner

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 November 2016
OPDATERET: 8 November

F.E. Bording, der har 15 selskaber i gruppen, har investeret i et nyt selskab, Bording Hub. Søren Allerup, er adm. direktør i Bording Hub, og han ejer selv 40 % af aktierne.

Det er en mand, der kender branchen, som har været med til at skabe det nye Bording-selskab. Søren Allerup har 30 års erfaring med grafisk produktion og har blandt andet arbejdet på Bates, Grey, McCann, Wibroe, Duckert & Partners.

Bording Hub binder sammen på tværs af kanaler – i én løsning
Bording Hub er en teknologisk løsning, målrettet marketingafdelinger og deres mange samarbejdspartnere og leverandører. Løsningen, der er en Client, Agency og Production Hub, gør det muligt at binde marketingaktiviteter sammen på tværs af alle kanaler og involverede, og effektiviserer dermed samarbejdet.

2016_10_24_thomas-ladefoged– Det helt unikke ved Bording Hub er, at det nu er muligt for marketingafdelingerne at samle alle leverandører i én løsning. Bording Hub er en cloud-baseret løsning, der for alvor reformerer hele måden marketingafdelingerne i dag samarbejder med leverandører på, herunder bl.a. -, reklame-, web-, dialog-, medie- pr-bureauer, fortæller F.E. Bordings kommercielle direktør Thomas Ladefoged, og Søren Allerup supplerer:

– Antallet af samarbejdspartnere og leverandører øges i takt med digitaliseringen, og det har kompliceret marketingprocesserne. Det dræner ressourcerne i virksomhederne, der bruger mere tid på koordinering og samarbejde og mindre på strategi og indhold. Derfor er der opstået et behov for nye værktøjer, der binder marketingaktiviteter sammen på tværs af samtlige kanaler og samarbejdspartner, lyder det fra Søren Allerup.

Ifølge Søren Allerup er der tale om en meget enkel model, og noget tilsvarende er ikke tidligere set. Marketingportaler, som vi kender i dag, tilhører nemlig som regel enten kunden, bureauet eller en leverandør, som så har fået tilpasset det specifikt til dem. Samtidig har man ikke mulighed for at vælge andre leverandører til. Bording Hub er den første løsning, der kan forbinde alle aktører i én løsning uanset opgavens art.

– Vi ændrer ikke ved de gode relationer mellem virksomhed og bureau, men giver virksomhederne overblik, kontrol og ejerskab over hele processen. F.eks. i forbindelse med store marketingkampagner kan virksomhederne nu vælge blandt deres samarbejdspartner og inhouse eller outsourcet low-cost web og dtp produktion og bevare overblikket ét sted. Vores beregninger viser, at der er ca. 20 procents besparelse på interne ressourcer, der f.eks. kan udnyttes på strategi og indhold i stedet for styring og administration siger Søren Allerup.

Søren Allerup forklarer videre, at via eget set-up i Bangladesh, er hele outsourcing-delen en integreret del af work-flowet i Bording Hub. Det giver mulighed for, at en opgave kan starte inhouse hos marketingafdelingen eller på bureauet, der så kan vælge helt eller delvist at producere i Bangladesh eller løse opgaven selv. 

Og ambitionerne fejler ikke noget
skaermbillede-2016-11-08-kl-10-35-26Bording Hub har ambitionerne på plads. I løbet af det første år forventer de at have koblet mellem 5-10 store internationale virksomheder og deres samarbejdspartnere op på Bording Hub, der er en cloud-baseret løsning. Det kræver derfor blot en internetforbindelse at arbejde med Bording Hub-løsningen, og selve opkoblingen klares i løbet af en-to dage.

 

 

Læs videre

Lars Ole Nauta: Labelexpo er vigtig i år

– Der skal klinkes nogle skår ovenpå papirkrisen, og så skal vi kigge dybere i mulighederne for automatisering, sige Lars Ole Nauta før årets Labelexpo.
LarsOleNauta

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Mercoprint flytter sydpå

Mercoprint valgte i 2022 at flytte deres hovedkontor fra Københavns omegn til Næstved. Det var en beslutning som blandt andet var baseret på en markant ændret kundeadfærd.
Mercoprint_01

Når den gode stemning bliver en salgsparameter

Der er en ualmindelig god stemning, når man kommer ind hos BW & Madsen Skilte Reklame i Haderslev. Havde der været dug på bordene, havde det næsten været som at være hjemme i privaten.
BW_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01