EFI Quantum LXr 3 – Test

PUBLICERET: 8 November 2016
OPDATERET: 8 November

Solid og enkel XL printer med industriel kapacitet.

Da EFI købte israelske Matan i 2015, var det for at få nogle enklere og mere prisoverkommelige løsninger på ultrawide-formatet. Vi taler om rullebaserede UV LED-printere i henholdsvis tre en halv og fem meters bredde med meget høj produktionskapacitet.

Marubu er forhandler af disse maskiner i Danmark, og vi har besøgt deres nordiske hovedkontor i Malmø, hvor vi kunne se og teste en EFI Quantum LXr3, med en rullebredde på 3,5 meter.

Det er på trods af størrelsen en meget enkel maskine, hvor der er brugt mange kræfter på at effektiviserer. Dens styrke er at producere meget af det samme, men har også funktioner, der letter omskiftningen mellem forskellige medier.

Hastigheden er imponerende med op til 210 m2 i timen ved fuld udnyttelse af bredden. Du kan downloade testen gratis ved at følge nedenstående link

Læs videre

Test af digitale folieringssystemer

I mange år har foliering været forbeholdt dyrere tryksager og oftest også i større serier, da startomkostninger typisk har været forholdsvis høje. Sådan er det ikke mere.
test_topfoto

Printertest: Rolands hidtil mest fleksible printer

VersaUV LEJ-640S-B150 er en hybridprinter som kan håndtere både rullematerialer og rigide materialer og derfor velegnet til virksomheder med blandede produktioner.
Roland_01b_web

Test af Canons UV-Gel printer: Océ Colorado 1640

Canon_Colorado_02_web

Test: Mutoh ValueJet 1638UH – Fleksibel entry-level printer

valuejet_1638UH_01_web

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01