The Book of 12 – grafikere og papir i en digital tid

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 12 October 2016
OPDATERET: 12 October

”En computerskærm kan aldrig give den samme taktile fornemmelse som et stykke papir …” – ”Hvis du vælger det forkerte papir, får du ikke magien med …” – Papiret er lige så vigtigt som skrifttyper eller farven …”

skaermbillede-2016-10-12-kl-10-56-38Ovenstående er udpluk fra kommentarer fra 12 internationalt kendte grafiske designere, der er med i et bogprojekt, Antalis har bestilt.

De 12 designere fik stillet to spørgsmål, der lød: Er valget af papir en del af den kreative proces for tidens designere? Og Kan valget af papir påvirke gennemslagskraften i et budskab, en idé eller et koncept.

skaermbillede-2016-10-12-kl-10-55-54Alle svarene kan ses i de 12 lækre notesbøger, som projektet er mundet ud i. Læs mere på www.bo12.com

skaermbillede-2016-10-12-kl-10-57-10

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder