Dreyer Kliche laver invitationen til Luxepack

PUBLICERET: 5 September 2016
OPDATERET: 5 September

Når Luxepack inviterer til branchemøde i Monaco, hvor de mest eksklusive leverandører inspirerer og imponerer hinanden, så er selve den fysiske invitation nøje tilrettelagt i samarbejde med et par håndplukkede leverandører, som står som sponsorer. I år er denne ære tilfaldet Dreyer Kliche, som på den måde får deres navn og kunnen ud i hele verden.

Den officielle invitation går ud til 60.000 beslutningstagere hos luxury brand owners, med Dreyer Kliches tydelige præg.
Den officielle invitation går ud til 60.000 beslutningstagere hos luxury brand owners, med Dreyer Kliches tydelige præg.

Dreyer sætter virkeligt sit præg
– Det er en enestående mulighed for os, for at vise flaget, siger Conni Dreyer, indehaver, direktør og chefudvikler i Dreyer Kliche. Og nu da vi havde muligheden, ville vi gerne vise lidt mere end det, der lige var lagt op til. Det var de først ikke helt med på hos Luxepack, men med lidt gode råd og vejledning kunne vi lokke dem med til at ændre designet så meget, at vi også kunne vise en prægning, der passede til billederne på begge sider af invitationen.

Udover prægningen indeholder invitationen en almindelig foliering og så Dreyers helt egen Espialle-teknologi, hvor de med en special kliche kan lave et dobbeltbillede i folien, som skifter afhængigt af betragtningsvinkel.
Espialle – også kaldet low-security-teknologi – sikrer mod de mest simple kopieringsmetoder, da den helt enkelt kræver en Kliche fra Dreyer for at kunne fremstilles. Espialle er et af Dreyers fokusområder på Luxepack.

Cremen af beslutningstagere – og dansk design
– Luxepack er der, hvor det ypperste af det ypperste inden for luksusemballage vises frem. Wow-effekten er enorm. De første år var jeg her som gæst, men fandt hurtigt ud af, at her var vi nødt til at være med. Messen adskiller sig fra alle andre messer ved at have fokus på slutproduktet, så det er her cremen af varemærkernes designere, udviklingschefer og ikke mindst beslutningstagere mødes og inspireres, fortæller Conni Dreyer om Luxepack.

Når Dreyer er på Luxepack og andre udenlandske messer spiller de meget på det danske, for som Conni Dreyer forklarer, så er der noget med dansk design og kvalitet, som kunderne umiddelbart associere med.
I år er temaet på Dreyers stand den danske nationalfugl svanen, som de har lavet i fire spændende kombinationer med hele batteriet af farve, folier og præg.

Ny Tool Guide
Dreyer præsenterer også en helt nyudviklet Tool Guide, som på mere end 15 forskellige medier viser, hvad man kan opnå inden for foliering, præg og effekter. Guiden er både et inspirationsværktøj og en guide til hvordan man forbereder materiale til produktion hos Dreyer. Den bliver først officielt præsenteret på Luxepack, så vi kan desværre ikke vise den her.

Inden for high-end luxury er der lang vej for de digitale teknologier
Om fremtiden siger Conni Dreyer:
– Vi lader os ikke skræmme af udviklingen. Der sker mange spændende ting med de digitale teknologier, men jeg ser det først og fremmest som interessant for low price segmentet og de mere almindelige konsumentmarkeder. Vores målgruppe er high-end luxury, og der har de altså lang vej endnu før, de kan præstere noget der tilnærmelsesvis minder om det vi kan. Jeg tør med ro i stemmen sige, at vi er her også om 10 år.

Vi ønsker Dreyer Kliche held og lykke på Luxepack og på den efterfølgende Packaging Innovation/Luxury Packaging i Stockholm, hvor de også er repræsenteret.

Den officielle invitation går ud til 60.000 beslutningstagere hos luxury brand owners, med Dreyer Kliches tydelige præg.

Dreyer Kliche vandt i maj 2016 en Gold Leaf Award i kategorien colour print on foil for damen til venstre for Conni Dreyer.

>> Du kan læse flere emballagerelaterede nyheder her

Læs videre

Lars Ole Nauta: Labelexpo er vigtig i år

– Der skal klinkes nogle skår ovenpå papirkrisen, og så skal vi kigge dybere i mulighederne for automatisering, sige Lars Ole Nauta før årets Labelexpo.
LarsOleNauta

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Mercoprint flytter sydpå

Mercoprint valgte i 2022 at flytte deres hovedkontor fra Københavns omegn til Næstved. Det var en beslutning som blandt andet var baseret på en markant ændret kundeadfærd.
Mercoprint_01

Når den gode stemning bliver en salgsparameter

Der er en ualmindelig god stemning, når man kommer ind hos BW & Madsen Skilte Reklame i Haderslev. Havde der været dug på bordene, havde det næsten været som at være hjemme i privaten.
BW_01

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder