Avery Dennison udvikler en sikker lim, der ikke kan manipuleres

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 23 August 2016
OPDATERET: 23 August

Avery Dennison Labels & Packaging Materials Europe har udviklet en ny lim, som forbedrer sikkerheden på kartonemballager til medicinalvarer ved at efterlade tydelige og synlige beviser på manipulering.

Virksomheden skriver i en pressemeddelelse, at det nye permanente akryllim, som får betegnelsen S788P, er dobbelt så stærkt som tilsvarende alternativer og at det ikke er muligt at fjerne etiketter eller forseglinger uden fibre fra emballagematerialet følger med og på den måde efterlader et tydeligt spor på manipulering.

10 % af alle lægemidler er forfalskede
– WHO mener, at ti procent af alle lægemidler i verden er forfalskede. Beskyttelse af produktet er derfor meget vigtigt for alle, som arbejder inden for medicinalvareområdet. S788P er det nyeste eksempel på, hvordan vi hos Avery Dennison arbejder med medicinsikkerhed og på at gøre medicinalemballage sikre mod forfalskninger, fortæller Ricardo ten Velden, global chef for Pharma & Healthcare hos Avery Dennison Materials Group Europe.

Avery Dennison skriver, at den nye lim er udviklet for at producenterne af medicinalvarer kan opfylde EU-direktivet Falsified MedicinesDirective 2011/62/EU, som behandler manipuleringssikkerhed på etiketter til medicinalemballage.

 

Læs flere emballagenyheder på packnews.dk,
hvor du også kan tilmelde dig det gratis ugentlige nyhedsbrev omembalagemarkedet

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01