Selvforsvar i focus for ny 3D kollektion

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 12 April 2016
OPDATERET: 12 April

Nitzan Kish er en nyuddannet modedesigner fra Bezalel Academy of Arts and Design i Israel. Hun har fokus på guldsmededesign og mode. Hendes første kollektion, My, myselv and I, er delvis printet i 3D og fokuserer på selvforsvar for kvinder.

Inspirationen til kollektionen kommer fra Nitzan Kishs barndom, hvor hendes far gav hele familien lektioner i karate og ninjutsu. Det er den inspiration, hun anvender i sin nye kollektion.

Idéen er, at det 3D-printede tøj skal udgøre en slags rustning, som kan virke afskrækkende for en potentiel voldsmand. Men først og fremmest handler kollektionen om at åbne op for en dialog omkvinders sårbarhed og hvordan 3D-print-teknologien kan anvendes til nye innovationer inden for modebranchen, hvor stof og smykker kan forsynes med ekstra funktionalitet.

Nitzan Kish betragter 3D-printeren som en innovativ symaskine til nye komplekse typer tekstil. Designet foregår med programmer fra Solidworks. Ifølge Nitzan Kish er 3D-tekniken en unik produktionsmetode, som vil komme til at forandre forbrugsmønsteret på verdensplan.

Læs videre

Kan man lære noget af en 5-årig?

Skærmbillede 2020-11-09 kl. 10.45.15

Nye medlemmer i vikiallo-familien

Skærmbillede 2020-08-10 kl. 12.57.16

3D-print: Er det noget for skiltebranchen?

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.13.42

Prototyper og produktudvikling står stadig for 50 % af 3D print

Skærmbillede 2016-08-16 kl. 09.38.00

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand