Michelinkok printer maden

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 7 March 2016
OPDATERET: 7 March

Vi er faldet over denne sjove og interessante miniartikel på 3dp.se. Synes den viser så meget om spændvidden og perspektiverne med 3D-print, så den også fortjener at blive fortalt i Danmark – ifølge aftale med 3dp.se.

Den spanske restaurantentreprenør og stjernekok Paco Perez står bag flere restauranter, der har Michelin’s opmærksomhed. Han er også teknikinteresseret. Ja, så meget at han har investeret i en Foodini, som er en 3D-printer til fødevarer. BBC har lavet en reportage om, hvordan han anvender 3D-teknikken på Barcelona-restauranten La Enoteca.

Skærmbillede 2016-03-07 kl. 10.20.55

De seneste nyheder

Faller Packaging starter produktionen af æsker i Horsens

I sensommeren 2025 begynder Faller Packaging at producere æsker på den nye fabrik i Horsens.
faller
Faller Packaging starter produktionen af æsker i Horsens

Psykologisk tryghed giver målbare forbedringer

Det er en forskningsbaseret kendsgerning, at psykologisk tryghed på arbejdspladsen giver bedre trivsel og bedre resultater. Men hvad er det? Og hvordan griber man det an?
psyk_01
Psykologisk tryghed giver målbare forbedringer

UPM Raflatac skifter navn

UPM Raflatac skifter navn til UPM Adhesive Materials fra og med den 12. juni.
tim-kirchen
UPM Raflatac skifter navn

Husted Emballage har vækstplanen klar

Husted Emballage går efter en vækst der er højere end markedets.
Husted_01
Husted Emballage har vækstplanen klar

Læs videre

Kan man lære noget af en 5-årig?

Skærmbillede 2020-11-09 kl. 10.45.15
Kan man lære noget af en 5-årig?

Nye medlemmer i vikiallo-familien

Skærmbillede 2020-08-10 kl. 12.57.16
Nye medlemmer i vikiallo-familien

3D-print: Er det noget for skiltebranchen?

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.13.42
3D-print: Er det noget for skiltebranchen?

Prototyper og produktudvikling står stadig for 50 % af 3D print

Skærmbillede 2016-08-16 kl. 09.38.00
Prototyper og produktudvikling står stadig for 50 % af 3D print