Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

PUBLICERET: 19 June 2024
OPDATERET: 23 June
Lasse Kahr og Morten Fritz fra Mols Print Kompagni. Foto: Pressefoto.

Fusionen mellem den familiedrevne produktionsvirksomhed V1 Printcompany A/S i Ebeltoft og handelsvirksomheden Bannerkompagniet ApS i Egå er fra juni 2024 en realitet.

Begge virksomheder løser opgaver indenfor storformatprint og eventudstyr til danske virksomheder. Planerne om en fusion blev allerede luftet i januar i år.

Smukke Mols som identitet

Ud fra virksomhedens naturskønne beliggenhed i Ebeltoft opstår den fremtidige identitet. Den lokale forankring, et fokus på dansk produktion, nærværet i relationer og respekten for et fælles klima udmønter sig i et helt nyt navn: Mols Print Kompagni A/S, skiver de i en pressemeddelelse.

Indehaver Morten Fritz siger: – Når man som os driver virksomhed fra et af de smukkeste steder i Danmark – Nationalpark Mols Bjerge – er det naturligt for os at bekende og forpligte sig til store ord som nærvær, ansvarlighed og bæredygtighed. Vi kan ikke tale om ansvarlighed uden at være nærværende. Vi kan ikke tale om nærvær uden at være lokalt forankrede. Og vi kan ikke tale om dansk produktion uden at betragte det som ansvarlighed. Denne 3-delte vision ønsker vi at give liv med vores nye navn og identitet som et stærkt signal overfor vores omverden – men i høj grad også som et løfte til os selv og en hyldest til vores omgivelser.

Historien bag navnet

Morten Fritz fortæller om baggrunden for det nye navn: – Stednavnet ‘Mols’ er en naturlig
vejviser for vores fokus på grøn omstilling og bæredygtige alternativer i en branche, hvor de
fleste alternativer kommer fra Asien eller Østeuropa. ‘Print’ er vores eksistensberettigelse og
synonymt med vores danske produktion her på Mols – grafiske løsninger i alle slags formater og branchens højeste leveringssikkerhed til en attraktiv pris. ‘Kompagni’-tankegangen beskriver måden, vi ser os selv på i tæt samspil med vores relationer og samarbejdspartnere.

Siden 1977 har Mols Print Kompagni, i kraft af V1 Printcompany, spillet en rolle i
printbranchen i Danmark – senest med udmeldingen om at satse massivt på dansk produktion i modsætning til en stor del af den øvrige printbranche. I nærmeste fremtid følger et nyt website baseret på virksomhedens nye navn og identitet.
Mols Print Kompagni A/S beskæftiger 10 ansatte og drives af Morten Fritz i samarbejde med en
professionel bestyrelse.

Læs videre

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Vikiallo støtter ECO Interior Award

Interiør-dekoration bliver nævnt stadigt oftere som et nyt område med et stort forretningspotentiale. Derfor afholder Sign Print & Pack-messen en interiør design-konkurrence.
vikiallo-design_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01