IPS Individual Packaging Solutions køber endnu en emballagefabrik

PUBLICERET: 3 April 2024
OPDATERET: 3 April
Foto: E. Michaelis & Co. A/S

E. Michaelis & Co. fortsætter via deres emballagefirma IPS Individual Packaging Solutions strategien med at udvide i vækstområder ved at købe endnu en emballagefabrik, så de kan tilbyde et mere differentieret udvalg af færdige emballageløsninger.

E. Michaelis & Co. GmbH, som er en del af IGEPA Group, er et familieejet firma og har, siden starten i 1804, levet godt af handel med papir. I dag er IGEPA Group en af Europas største indenfor deres felt.

Men markedet for papir er faldet og falder fortsat ret dramatisk. Derfor har E. Michaelis & Co. for flere år siden iværksat både opkøb og vækst indenfor områder, der relaterer sig til deres oprindelige forretningsområde på den ene eller anden måde.

E. Michaelis & Co. er i dag Tysklands største forhandler af Xerox digitale trykmaskiner, de har købt firmaet Novamag, som tilbyder en platform til digitaliserede tryksager, de er blandt Europas største udbydere indenfor materialer, maskiner og udstyr til skiltebranchen, ejer firmaet Signcom i Skandinavien og Scandraft i Sverige, og har deres eget logistikfirma TTF Transport & Logistik med lastbiler, kølebiler, varevogne og fortoldningsafdeling, der kører for både gruppen selv og eksterne kunder. De har desuden deres eget IT-firma IGEPA Bits og ejerinteresser overalt i Europa i IGEPA Group selskaber.

IPS Individual Packaging Solutions

Nyeste og største gren på stammen er firmaet IPS Individual Packaging Solutions, som blev grundlagt i 2009. De har nu syv lokationer i Tyskland, samt salgsenhed i Danmark også. Nyeste lokation er fabrikken i Weimar, der netop er overtaget her i begyndelsen af 2024.

IPS fokuserer på bølgepapemballage, som bliver skræddersyet til små- og mellemstore virksomheder.

– Vi kombinerer små- og store serier med vores standard lagersortiment af over 70.000 artikler. Vi forsøger at sælge budskabet til vores kunder, at de let kan ’skabe oplevelser til deres kunder’ ved at fokusere på emballagen. Vi mener, at veldesignet industri- og forsendelsesemballage bærer et budskab, et løfte og en historie. Det kan være historien om bæredygtighed, fortalt gennem genbrugsmaterialer og miljøbevidst design. Det kan være de gode, praktiske emballageløsninger, der i kraft af deres gode funktion, smarte og/eller intuitive håndtering og problemfrie integration i den samlede emballageproces gør en stor forskel, udtaler Flemming Friche, der er salgsdirektør i E. Michaelis & Co. A/S, og repræsenterer IPS Individual Packaging Solutions i Danmark.

IPS Individual Packaging Solutions har i dag emballagefabrikker spredt ud over hele Tyskland. Den seneste tilføjelse ligger i Weimar.

Læs videre

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

Vikiallo introducerer ‘Scan og bestil’

Vikiallo har gjort det endnu mere enkelt at bestille.
Screenshot

Avistrykkeriet i Ringsted lukker

Sjællandske Medier meddeler, at de nu samler alle deres trykopgaver på Avistrykkeriet Nordvestsjælland i Holbæk.
sn-lukker-trykkeri

Mekoprint køber Metalwo

Den danske industrikoncern Mekoprint har indgået en aftale om overtagelse af aktiviteterne i Metalwo.
mekoprint-metalwo

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder