IPS Individual Packaging Solutions køber endnu en emballagefabrik

PUBLICERET: 3 April 2024
OPDATERET: 3 April
Foto: E. Michaelis & Co. A/S

E. Michaelis & Co. fortsætter via deres emballagefirma IPS Individual Packaging Solutions strategien med at udvide i vækstområder ved at købe endnu en emballagefabrik, så de kan tilbyde et mere differentieret udvalg af færdige emballageløsninger.

E. Michaelis & Co. GmbH, som er en del af IGEPA Group, er et familieejet firma og har, siden starten i 1804, levet godt af handel med papir. I dag er IGEPA Group en af Europas største indenfor deres felt.

Men markedet for papir er faldet og falder fortsat ret dramatisk. Derfor har E. Michaelis & Co. for flere år siden iværksat både opkøb og vækst indenfor områder, der relaterer sig til deres oprindelige forretningsområde på den ene eller anden måde.

E. Michaelis & Co. er i dag Tysklands største forhandler af Xerox digitale trykmaskiner, de har købt firmaet Novamag, som tilbyder en platform til digitaliserede tryksager, de er blandt Europas største udbydere indenfor materialer, maskiner og udstyr til skiltebranchen, ejer firmaet Signcom i Skandinavien og Scandraft i Sverige, og har deres eget logistikfirma TTF Transport & Logistik med lastbiler, kølebiler, varevogne og fortoldningsafdeling, der kører for både gruppen selv og eksterne kunder. De har desuden deres eget IT-firma IGEPA Bits og ejerinteresser overalt i Europa i IGEPA Group selskaber.

IPS Individual Packaging Solutions

Nyeste og største gren på stammen er firmaet IPS Individual Packaging Solutions, som blev grundlagt i 2009. De har nu syv lokationer i Tyskland, samt salgsenhed i Danmark også. Nyeste lokation er fabrikken i Weimar, der netop er overtaget her i begyndelsen af 2024.

IPS fokuserer på bølgepapemballage, som bliver skræddersyet til små- og mellemstore virksomheder.

– Vi kombinerer små- og store serier med vores standard lagersortiment af over 70.000 artikler. Vi forsøger at sælge budskabet til vores kunder, at de let kan ’skabe oplevelser til deres kunder’ ved at fokusere på emballagen. Vi mener, at veldesignet industri- og forsendelsesemballage bærer et budskab, et løfte og en historie. Det kan være historien om bæredygtighed, fortalt gennem genbrugsmaterialer og miljøbevidst design. Det kan være de gode, praktiske emballageløsninger, der i kraft af deres gode funktion, smarte og/eller intuitive håndtering og problemfrie integration i den samlede emballageproces gør en stor forskel, udtaler Flemming Friche, der er salgsdirektør i E. Michaelis & Co. A/S, og repræsenterer IPS Individual Packaging Solutions i Danmark.

IPS Individual Packaging Solutions har i dag emballagefabrikker spredt ud over hele Tyskland. Den seneste tilføjelse ligger i Weimar.

Læs videre

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01