swissQprint giver 3 års garanti – uden merpris

Foto: Anja Degerholm
PUBLICERET: 21 March 2024
OPDATERET: 21 March
Neonfarver er en af de features, der er blevet særdeles populær hos swissQprints kunder.

swissQprints Nyala flatbed-printer oplever for 9. år i træk at være den mest solgte printer i kategorien ’UV-flatbed/hybrid-printere, større end 152,4 cm i prissegmentet 130.000 – 650.000 EUR’, ifølge analyseinstituttet Infosource.

Derfor er der måske heller ikke så megen grund til at foretage de store ændringer i maskinen. swissQprint viser da heller ikke nogen egentlige produktnyheder på dette års FESPA-messe.

– Vi har kunder, der har haft deres swissQprinter i mere end 10 år. Det er en virkelig stabil og robust maskine, som bl.a. på grund af den lange levetid er en god investering. Men det er en af de ting, som er svære at fortælle, hvis du ikke understøtter det i virkeligheden. Det har swissQprint så nu besluttet at gøre, ved at indføre tre års garanti på alle deres printere fra nu af – uden ekstra betaling. Det gør, at du kender dine udgifter de første tre år. Vores eneste krav er, at vi kan tjekke maskinen mindst en gang om året, forklarer Lars Nikolajsen fra NIZE Equipment, som forhandler swissQprint i Norden.

Nyala har et printbord 3,2×2 meter og ni frit konfigurerbare farvekanaler. Standardmodellen yder op til 206 m2/t. Print med neonfarver har været særligt populært, siden swissQprint lancerede disse specielle farver for tre år siden.

Bruger strøm som en elkedel

swissQprint storformatprintere er yderst effektive i mange henseender. Alligevel har de beskedne energibehov. Gennemsnitligt strømforbrug er 2,2 kWh, cirka samme mængde strøm som en almindelig elkedel kræver. Denne energieffektivitet er certificeret i overensstemmelse med Fogra ISO 20690:2018.

Alternativ til Caldera RIP

swissQprints maskiner leveres som udgangspunkt med en Caldera RIP.
– Det er bare en gennemprøvet, god og effektiv RIP, siger Lars Nikolajsen og tilføjer: Men der må gerne være alternativer som tilbyder nogle lidt andre muligheder. Derfor har swissQprint gennemtestet og nu indgået et samarbejde med Print Factory, som leverer en lidt anden type RIP.

Først og fremmest er den billigere. Den kan fås til både Mac og PC, hvor Caldera RIP’en kun kører Mac og Linux. Den er cloud-baseret og kan købes i abonnement.

Læs videre

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder