Packnorth Award hylder de nordiske emballager

PUBLICERET: 8 February 2024
OPDATERET: 8 February

 

Foto: AGI Media

For fjerde gang arrangeres Packnews’ Packnorth Award i samarbejde med Scanpack. Den 1. februar 2024 er konkurrencen åbnet for bidrag og årets konkurrence byder på flere nyheder.

Packnorth Award er en konkurrence for emballage brugt på det nordiske marked. Dygtige designere, materialevælgere og konstruktører kan teste deres kreationer mod hinanden. I Norden er vi gode til at udvikle smarte emballageløsninger, hvad enten det drejer sig om materiale, funktion, design eller for eksempel miljø. Det har vi ikke været så gode til at fortælle til omverdenen. Det gør vi via Packnorth Award. Udover hæderen og diplomet får konkurrencebidragene også strålende opmærksomhed både på Packnews.com og i magasinet Packnews samt på søstermedierne (fx Sign Print & Pack i Danmark).

2024 er igen et Scanpack-år, noget som Packnorth Award nyder godt af. Vi er tilbage
med en prisuddeling på Packaging Plaza, messens hovedscene. Vidste du, at Scanpack fylder 60 år i år, og at magasinet Packnews fylder 90 år. To gode grunde grunde til at gøre ekstra ud af fejringen, og det gør vi for eksempel med en ekstra god udgave af magasinet Packnorth.

En spændende nyhed er, at juryen vælger en pakke, der skiller sig lidt ekstra ud, en såkaldt Grand Prize. Vinderen får en eksklusiv markedsføringsmulighed på Packnews, hvor vinderemballagen markedsføres på hjemmesiden og i alle Packnews nyhedsbreve i et helt år til en værdi af over SEK 100.000 (ca. DKK 66.000).

Nyt i år er også, at vi byder alle studerende velkommen til at konkurrere i deres egen prototype/idékategori kaldet The Future of the Packaging Industry. Også her venter der, ud over et diplom og berømmelse, et stipendium på SEK 10.000 til vinderbidraget. Stipendiet er finansieret af Packnews og Scanpack.

Prisoverrækkelsen finder sted den 23. oktober klokken 15.30 på Scanpack i Göteborg.

Tøv ikke med at tage chancen for at blive en vinder. Du finder al den information, du har brug for her ·

Læs videre

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01