Buchs Labels vælger HP Indigo 6800

PUBLICERET: 1 November 2023
OPDATERET: 1 November
Svend Erik Pedersen, partner i Buchs Labels.

Som tidligere fortalt har Buchs Labels investeret i en HP Indigo 6800 etiket-printer, men hvorfor lige den?

I løbet af de seneste år har markedet for labels gennemgået en betydelig udvikling med en konstant stigende efterspørgsel. For at imødekomme denne tendens har Buchs Labels besluttet at investere i HP Indigo 6800. Denne tilføjelse til deres produktionsapparat vil gøre det muligt for dem ikke kun at håndtere tidligere outsourcede opgaver internt, men også effektivt at levere skræddersyede etiketløsninger til deres kunder i hele Danmark.

Denne investering markerer et strategisk skridt for den helt nye labelvirksomhed med henblik på at imødekomme den stigende efterspørgsel på labels og styrke virksomhedens produktion netop inden for dette segment.

Den nye HP Indigo 6800 er udstyret med syv farveværker. Med dem er det muligt at printe applikationer med specialfarver såsom Silver Metallic, Premium White, Invisible Yellow & Blue, fade-resistent Yellow & Magenta eller off-press mixed spot farver, for den mest præcise og ensartede farveafstemning af varemærkefarver. De ekstra farveværker kan også bruges til at trykke CMYK plus orange, violet og grøn (HP IndiChrome Plus) for at opnå et udvidet farverum (extented gamut) eller producere yderst præcise PANTONE®-emuleringer i selve trykket, der dækker op til 97% af PANTONE®-skalaen.

HP Indigo 6800 Digital Press er også udstyret med HP Predictive Press Care (PPC), en cloud baseret HP PrintOS-applikation, der optimerer og planlægger forebyggende vedligeholdelse mest effektivt i forhold til produktionstiden. PPC giver også tidlige advarselssignaler om evt. kommende problemer, hvilket muliggør vedligeholdelse inden en fejl opstår for at undgå unødvendig nedetid og optimere produktionen.

Svend Erik Pedersen, partner i Buchs Labels, siger entusiastisk om investeringen:
– Vi er stolte af at præsentere vores seneste investering i form en HP Indigo 6800. Ved at tage dette skridt fremad styrker vi vores evne til at imødekomme vores kunders behov mere direkte. Denne investering gør det ikke kun muligt for os at forbedre vores interne produktions-effektivitet, men også at befæste vores position som en agil og pålidelig partner inden for grafiske løsninger i Danmark.

HP Indigo 6800 forhandles i Danmark af Visutech

Læs videre

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

Scandinavian Print Group overtager Step Print Power

Det Svendborg-baserede trykkeri Step Print Power er pr. 1. juni blevet overtaget af Scandinavian Print Group.
esben_step

Scandinavian Print Group slår dørene op

Fredag den 14. juni er det 25 år siden, at Anders Grønborg og Esben Mols Kabell startede et firma med adresse i Esbens lejlighed på Kystvejen i Aarhus. Det fejrer de nu med et åbent hus, hvor alle er velkommen.
esben_SGP

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01