Buchs Labels vælger HP Indigo 6800

PUBLICERET: 1 November 2023
OPDATERET: 1 November
Svend Erik Pedersen, partner i Buchs Labels.

Som tidligere fortalt har Buchs Labels investeret i en HP Indigo 6800 etiket-printer, men hvorfor lige den?

I løbet af de seneste år har markedet for labels gennemgået en betydelig udvikling med en konstant stigende efterspørgsel. For at imødekomme denne tendens har Buchs Labels besluttet at investere i HP Indigo 6800. Denne tilføjelse til deres produktionsapparat vil gøre det muligt for dem ikke kun at håndtere tidligere outsourcede opgaver internt, men også effektivt at levere skræddersyede etiketløsninger til deres kunder i hele Danmark.

Denne investering markerer et strategisk skridt for den helt nye labelvirksomhed med henblik på at imødekomme den stigende efterspørgsel på labels og styrke virksomhedens produktion netop inden for dette segment.

Den nye HP Indigo 6800 er udstyret med syv farveværker. Med dem er det muligt at printe applikationer med specialfarver såsom Silver Metallic, Premium White, Invisible Yellow & Blue, fade-resistent Yellow & Magenta eller off-press mixed spot farver, for den mest præcise og ensartede farveafstemning af varemærkefarver. De ekstra farveværker kan også bruges til at trykke CMYK plus orange, violet og grøn (HP IndiChrome Plus) for at opnå et udvidet farverum (extented gamut) eller producere yderst præcise PANTONE®-emuleringer i selve trykket, der dækker op til 97% af PANTONE®-skalaen.

HP Indigo 6800 Digital Press er også udstyret med HP Predictive Press Care (PPC), en cloud baseret HP PrintOS-applikation, der optimerer og planlægger forebyggende vedligeholdelse mest effektivt i forhold til produktionstiden. PPC giver også tidlige advarselssignaler om evt. kommende problemer, hvilket muliggør vedligeholdelse inden en fejl opstår for at undgå unødvendig nedetid og optimere produktionen.

Svend Erik Pedersen, partner i Buchs Labels, siger entusiastisk om investeringen:
– Vi er stolte af at præsentere vores seneste investering i form en HP Indigo 6800. Ved at tage dette skridt fremad styrker vi vores evne til at imødekomme vores kunders behov mere direkte. Denne investering gør det ikke kun muligt for os at forbedre vores interne produktions-effektivitet, men også at befæste vores position som en agil og pålidelig partner inden for grafiske løsninger i Danmark.

HP Indigo 6800 forhandles i Danmark af Visutech

Læs videre

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

Igepa køber Scandraft som integreres med Signcom

Signcoms ejer Igepa Group køber viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke i Sverige.
anders trillkott

Kunderne sætter dagsordenen på EWJ’s åbent hus-dag

Det er kunderne der bestemmer, når EWJ på torsdag den 23. november inviterer til åbent hus. Der er adgang fra 10-19 på Rosas Minde Vej 49 i Vejle Øst.
EWJ_01

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6