Kodak udvider sit cloud-koncept

PUBLICERET: 22 May 2023
OPDATERET: 22 May
Kodak giver kunderne større muligheder med den cloud-baserede Prinergy Access. Foto: Pressefoto

Kodak udvider sit cloud-baserede tilbud med lanceringen af Kodak Prinergy Access, en løsning til at forenkle filhåndtering for print-udbydere og -købere.

– Prinergy Access nu er tilgængelig over hele verden. Det gør det muligt for kommercielle trykkerier i alle størrelser nemt at drage fordel af vores prepress- og printautomatiseringsværktøjer samt at opnå et endnu tættere samarbejde med kunden, siger Jim Barnes, Kodaks direktør for it-implementeringer, om udvidelsen af deres Prinergy-softwarepakke.

En mere effektiv filhåndtering

Ifølge Kodak har den nye software til formål at strømline workflowet fra upload til godkendelse. Printhusenes kunder kan på deres side uploade pdf-filer, kommentere, udføre kvalitetstjek i preflight og godkende filer, uanset hvor i verden de befinder sig.

Til store og små trykkerier

Prinergy Access, tidligere kendt som Prinergy On Demand Access, inkluderer Preflight+, farvestyring, backup, filhåndtering med mere. Ifølge virksomheden kan Prinergy Access frit integreres i ethvert printproduktionsmiljø med Kodak eller andre digitale presser og workflow-løsninger, herunder selvfølgelig Kodaks egen Prinergy Workflow.

Sikkerhed med cloud platform

Kodak skriver i en pressemeddelelse, at Prinergy Access udnytter Microsoft Azures platform, som giver alsidighed, pålidelighed og sikkerhed. Softwaren gør det muligt for trykkerier at bruge den nyeste, mest pålidelige it-infrastruktur uden omkostninger og ansvar for overvågning og vedligeholdelse.

– Printhusene kan bruge Prinergy Access med det samme uden kompliceret implementering og uden at skulle investere i vedligeholdelse af yderligere hardware eller it-infrastruktur, tilføjer Jim Barnes.

Læs videre

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01

Hurtig udskrivning med ny DTG-printer

Den er op til 25 procent hurtigere, er udstyret med en helt ny farve og har en markant bedre opløsning end sin forgænger.
Epson-Fespa_01

Glitrende akrylplader af genbrugt materiale

Green Cast Galaxy er et nyt udvalg af støbte akrylplader fremstillet med 100% genanvendt akryl, der kombinerer PMMA´s egenskaber med en særlig glittereffekt.
green_cast_01

De seneste nyheder

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01