Kodak udvider sit cloud-koncept

PUBLICERET: 22 May 2023
OPDATERET: 22 May
Kodak giver kunderne større muligheder med den cloud-baserede Prinergy Access. Foto: Pressefoto

Kodak udvider sit cloud-baserede tilbud med lanceringen af Kodak Prinergy Access, en løsning til at forenkle filhåndtering for print-udbydere og -købere.

– Prinergy Access nu er tilgængelig over hele verden. Det gør det muligt for kommercielle trykkerier i alle størrelser nemt at drage fordel af vores prepress- og printautomatiseringsværktøjer samt at opnå et endnu tættere samarbejde med kunden, siger Jim Barnes, Kodaks direktør for it-implementeringer, om udvidelsen af deres Prinergy-softwarepakke.

En mere effektiv filhåndtering

Ifølge Kodak har den nye software til formål at strømline workflowet fra upload til godkendelse. Printhusenes kunder kan på deres side uploade pdf-filer, kommentere, udføre kvalitetstjek i preflight og godkende filer, uanset hvor i verden de befinder sig.

Til store og små trykkerier

Prinergy Access, tidligere kendt som Prinergy On Demand Access, inkluderer Preflight+, farvestyring, backup, filhåndtering med mere. Ifølge virksomheden kan Prinergy Access frit integreres i ethvert printproduktionsmiljø med Kodak eller andre digitale presser og workflow-løsninger, herunder selvfølgelig Kodaks egen Prinergy Workflow.

Sikkerhed med cloud platform

Kodak skriver i en pressemeddelelse, at Prinergy Access udnytter Microsoft Azures platform, som giver alsidighed, pålidelighed og sikkerhed. Softwaren gør det muligt for trykkerier at bruge den nyeste, mest pålidelige it-infrastruktur uden omkostninger og ansvar for overvågning og vedligeholdelse.

– Printhusene kan bruge Prinergy Access med det samme uden kompliceret implementering og uden at skulle investere i vedligeholdelse af yderligere hardware eller it-infrastruktur, tilføjer Jim Barnes.

Læs videre

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6

Ny Caldera RIP lokker med store farvebesparelser

Den franske softwareudvikler Caldera har netop udgivet den seneste version af Caldera RIP. Allerede fra nu vil brugere være i stand til at opgradere deres RIP til version 17.
caldera

Digital tonerprinter i B2XL-format er klar til præsentation

For ca. et år siden introducerede Fujifilm en alpha-model af en tonerprinter i B2-format. Nu har den materialiseret sig som et markedsføringsklart produkt
REvoria GP12500

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6