Esko og Printvis går sammen om løsning til emballageindustrien

PUBLICERET: 19 December 2022
OPDATERET: 12 January
Foto: Tim van der Kuip/ Unsplash

To stærke leverandører inden for software-løsninger til emballageindustrien er gået sammen om at levere et nyt cloud-baseret integreret MIS- og prepress-system.

Esko, som udvikler integrerede prepress-løsninger, og PrintVis, som udvikler af MIS/ERP-løsninger til trykverdenen, er gået sammen om en ny 100 % integreret workflow-automatisering og et MIS-system, der forenkler gennemløbet og reducerer fejl.

Systemet er udviklet til emballage- og etiketbranchen, for at forbedre effektiviteten og sikre et værdiskabende dataflow i alle hjørner af virksomheden. Systemet er 100% cloud-baseret.

Dette nye samarbejde leverer en løsning, der gør det muligt at træffe datadrevne beslutninger til fremtidig ressourceplanlægning, samtidig med at man identificerer og optimerer kritiske processer.

Med en fuldt integreret løsning har PrintVis og Esko lukket kløften mellem MIS og produktion – ved at sikre, at medarbejderne kan træffe beslutninger på det mest oplyste grundlag.

Ifølge Esko og PrintVis vil anvendelsen af systemet betyde, at fejl reduceres med op til 80%, at gennemløbstiden reduceres med op til 50% og at op til 40% flere job vil kunne håndteres uden manuel indgriben.

Læs videre

Xeikon introducerer entry-level etiketprinter

Alle higer efter at få del i vækstmarkederne emballage og etiketter.
Xeikon_Label_01

Hurtigere mere produktiv HP Indigo

Ny HP Indigo 200K vil give emballageindustrien et ekstra incitament til at skifte til digitalprint.
HP Indigo 200K

Fortsat vækst i trykt emballage

Europæisk emballagekonference spår vækst de kommende år.
FOP_01

Ecco Print sælger deres skilteafdeling til lokalt skiltefirma

Ecco Print målretter sin produktion og sælger display-afdeling fra til lokalt skiltefirma
eccoprint-ecotag

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01