Macrodot åbner i Sverige

PUBLICERET: 9 December 2022
OPDATERET: 21 December
Kontorhotellet i Älghult hvor Macrodot AB residere. Foto: Macrodot.

Den danske leverandør af messe-, skilte- og profileringsprodukter, Macrodot, åbner en afdeling i Sverige under navnet Macrodot AB.

Macrodot har siden 2007 været underleverandør til danske skilte- og promotionsvirksomheder. De ligger i Varde og har for nylig valgt at nedlægge deres storformatafdeling da de, ifølge ejeren Sean Jälpelt Holm, kunne få produceret billigere hos andre lige så dygtige virksomheder.

Daglig leder af Macrodot AB, Louise Leandersson. Foto: Macrodot.

Det er blandt andet for at kunne koncentrere sig om at udvikle den del af forretningen, som de selv mener de er stærkest til, nemlig at opretholde en attraktiv produktportefølje og udvikle nogle stærke marketing-redskaber til deres kunder.

Med oprettelsen af en afdeling i Sverige får de adgang til et større marked, som i det daglige vil blive betjent af Louise Leandersson. Hun har mange års erfaring indenfor grafisk design, markedsføring og kunderelationer og har blandt andet arbejdet hos Quickbutton Badges. Afdelingen er placeret i Älghult i Småland.

I starten vil Louise være alene om at repræsentere Macrodot i Sverige, men inden for det næste år er det planen, at ansætte yderligere et par sælgere.

Produktionen foregår i Danmark eller i Polen og produkterne sendes direkte til kunden i neutral emballage med forhandleren som afsender.

Sean Jälpelt Holm siger om den svenske satsning:
– Det svenske marked er jo noget større end det danske og anderledes på den måde, at det også er nogle større enheder vi skal sælge til. Derfor har vi brug for en der er lokalt forankret og mener vi har fundet den helt rigtige i Louise.
På sigt tror jeg på, at Macrodot AB kan opnå samme omsætning som vi har i Danmark, måske endda større. Vi har en forventning om en omsætning på mellem 5 og 8 millioner kroner allerede det første år.

Billeder fra kontorhotellet i Älghult, hvorfra Macrodot AB opererer. Foto: Macrodot

Læs videre

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Skilteteknikerne er igen i år med i DM i Skills

DM i Skills afholdes i år i Messehallerne i Fredericia i denne uge og du kan opleve de største talenter inden for 45 fag – heriblandt skilteteknikerne.
skills

Standardiserede robotløsninger skal løfte storformatbranchen

I de senere år har automatisering stået højt på ønskelisten hos mange skærebordskunder. Det har Zünd Skandinavien imødekommet ved at udvikle robotløsninger, som kan tilfredsstille de specifikke behov hos de enkelte kunder.
robot_zund_01a

Grafisk tekniker Andreas glæder sig til Skills

Grafisk tekniker Andreas Balleby Hansen fra Stibo Complete skal konkurrere om at blive Danmarks bedste grafiske tekniker 2023 til DM i Skills.
Andreas_01

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen