Macrodot åbner i Sverige

PUBLICERET: 9 December 2022
OPDATERET: 21 December
Kontorhotellet i Älghult hvor Macrodot AB residere. Foto: Macrodot.

Den danske leverandør af messe-, skilte- og profileringsprodukter, Macrodot, åbner en afdeling i Sverige under navnet Macrodot AB.

Macrodot har siden 2007 været underleverandør til danske skilte- og promotionsvirksomheder. De ligger i Varde og har for nylig valgt at nedlægge deres storformatafdeling da de, ifølge ejeren Sean Jälpelt Holm, kunne få produceret billigere hos andre lige så dygtige virksomheder.

Daglig leder af Macrodot AB, Louise Leandersson. Foto: Macrodot.

Det er blandt andet for at kunne koncentrere sig om at udvikle den del af forretningen, som de selv mener de er stærkest til, nemlig at opretholde en attraktiv produktportefølje og udvikle nogle stærke marketing-redskaber til deres kunder.

Med oprettelsen af en afdeling i Sverige får de adgang til et større marked, som i det daglige vil blive betjent af Louise Leandersson. Hun har mange års erfaring indenfor grafisk design, markedsføring og kunderelationer og har blandt andet arbejdet hos Quickbutton Badges. Afdelingen er placeret i Älghult i Småland.

I starten vil Louise være alene om at repræsentere Macrodot i Sverige, men inden for det næste år er det planen, at ansætte yderligere et par sælgere.

Produktionen foregår i Danmark eller i Polen og produkterne sendes direkte til kunden i neutral emballage med forhandleren som afsender.

Sean Jälpelt Holm siger om den svenske satsning:
– Det svenske marked er jo noget større end det danske og anderledes på den måde, at det også er nogle større enheder vi skal sælge til. Derfor har vi brug for en der er lokalt forankret og mener vi har fundet den helt rigtige i Louise.
På sigt tror jeg på, at Macrodot AB kan opnå samme omsætning som vi har i Danmark, måske endda større. Vi har en forventning om en omsætning på mellem 5 og 8 millioner kroner allerede det første år.

Billeder fra kontorhotellet i Älghult, hvorfra Macrodot AB opererer. Foto: Macrodot

Læs videre

Carl Jensen A/S opruster i vest

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.
carl_jensen_01

Ny rutineret sælger rykker ind hos sign service

Der har været rokade hos leverandørerne af folier og andet tilbehør til skiltebranchen her omkring 1. april.
Casper_Poulsen

Alsidig storformatprinter fra Ricoh

Ny storformatprinter rummer muligheder for en række forskellige segmenter – ikke mindst det grafiske
IP CW2200

Ny Canon Colorado-serie klar til FESPA

Canon har netop lanceret en ny serie af Colorado-printere. Den populære printer kommer nu i en serie, hvor modularitet er nøgleordet.
Colorado_M-series

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01