Skiltekarton der kan modstå vejr og vind

Papyrus’ seneste tilføjelse til sortimentet er et skiltekarton der kan modstå vejr og vind.

FSC-certificeret, vandafvisende og komposterbar. Det er tre egenskaber ved den nye SP Outdoor skiltekarton, som nu fås i Papyrus-serien. Papyrus fortæller, at SP Outdoor fås i forskellige vægte og tykkelser. Hvis den rigtige overfladevægt vælges til den rigtige anvendelse, kan den sidde udendørs i lang tid.

– Den mest udfordrende anvendelse er skilte, der ikke sidder på et jævnt underlag, for eksempel valgskilte, hvor skiltet er fastgjort med kabelbindere til hegnet eller omkring stolper. Vi siger, at sådan en applikation har en holdbarhed på omkring tolv uger, men hvis skiltet er i et rammesystem, der klemmer skiltet, kan det holde i mange måneder.

Kraftig pap med tredobbelt belagt liner

Det er et stærkt, tætlimet og jævnt skiltepap. Pladen har en kerne af genbrugsfiber og en triple-coated liner, som ifølge Papyrus giver den bedste billedgengivelse. Ydermere har SP Outdoor en høj modstandsdygtighed over for fugt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

”En vandtæt lim”

Hvilke egenskaber gør, at dette papirbaserede materiale skiller sig ud fra andre på markedet?
– SP Outdoor er det eneste karton, der har en vandafvisende overflade og er limet med en vandfast lim. Dermed kan du lægge den i et glas vand og pappet holder sammen selvom det suger vand. Almindelig pap opløses inden for få minutter og falde fra hinanden.

– At pappet så er FSC-mærket og kan komme i almindelig genbrug er et stærkt argument, især hvis man sammenligner det med plastik, og så er det produceret i Sverige.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.