Skiltekarton der kan modstå vejr og vind

PUBLICERET: 16 November 2022
OPDATERET: 21 December

Papyrus’ seneste tilføjelse til sortimentet er et skiltekarton der kan modstå vejr og vind.

FSC-certificeret, vandafvisende og komposterbar. Det er tre egenskaber ved den nye SP Outdoor skiltekarton, som nu fås i Papyrus-serien. Papyrus fortæller, at SP Outdoor fås i forskellige vægte og tykkelser. Hvis den rigtige overfladevægt vælges til den rigtige anvendelse, kan den sidde udendørs i lang tid.

– Den mest udfordrende anvendelse er skilte, der ikke sidder på et jævnt underlag, for eksempel valgskilte, hvor skiltet er fastgjort med kabelbindere til hegnet eller omkring stolper. Vi siger, at sådan en applikation har en holdbarhed på omkring tolv uger, men hvis skiltet er i et rammesystem, der klemmer skiltet, kan det holde i mange måneder.

Kraftig pap med tredobbelt belagt liner

Det er et stærkt, tætlimet og jævnt skiltepap. Pladen har en kerne af genbrugsfiber og en triple-coated liner, som ifølge Papyrus giver den bedste billedgengivelse. Ydermere har SP Outdoor en høj modstandsdygtighed over for fugt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

“En vandtæt lim”

Hvilke egenskaber gør, at dette papirbaserede materiale skiller sig ud fra andre på markedet?
– SP Outdoor er det eneste karton, der har en vandafvisende overflade og er limet med en vandfast lim. Dermed kan du lægge den i et glas vand og pappet holder sammen selvom det suger vand. Almindelig pap opløses inden for få minutter og falde fra hinanden.

– At pappet så er FSC-mærket og kan komme i almindelig genbrug er et stærkt argument, især hvis man sammenligner det med plastik, og så er det produceret i Sverige.

Læs videre

Carl Jensen A/S opruster i vest

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.
carl_jensen_01

Ny rutineret sælger rykker ind hos sign service

Der har været rokade hos leverandørerne af folier og andet tilbehør til skiltebranchen her omkring 1. april.
Casper_Poulsen

Alsidig storformatprinter fra Ricoh

Ny storformatprinter rummer muligheder for en række forskellige segmenter – ikke mindst det grafiske
IP CW2200

Ny Canon Colorado-serie klar til FESPA

Canon har netop lanceret en ny serie af Colorado-printere. Den populære printer kommer nu i en serie, hvor modularitet er nøgleordet.
Colorado_M-series

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01