Mutoh tilføjer topmodel til populær printerserie

Mutoh lancerer den nye XpertJet 1682SR Pro storformatprinter (64″ – 1,6 m) med dobbelt printhoved målrettet udendørs og indendørs skiltning med lang holdbarhed.

Den nye XPJ-1682SR Pro har to AccuFine HD-printhoveder, hver med 3200 dyser, en ny weave-algoritme og Mutohs egen VerteLith RIP-software som samlet giver en væsentlig forbedring af både printkvalitet og printhastighed. XPJ-1682SRP kan nå produktionshastigheder på op til 35 m²/timen. Den nye printer har også automatiske justeringer for at sikre uafbrudt produktion og ensartet kvalitet.

Særligt interessant er, at printeren vil blive lanceret med Mutohs nye MS51 Quick Dry CMYK-farvesæt. Mutoh MS51 farve opfylder, ifølge Mutoh, alle de sædvanlige krav til indendørs og udendørs skilteapplikationer, uden at kræve sundheds- og sikkerhedspiktogrammer. Derfor kan farverne bruges i kontor-, hjemme- og butiksmiljøer.

Sammenlignet med traditionelle skilte- og displayfarve tilbyder de samme farveskala, fremragende glansbevaring og vejrbestandighed, slid- og kemikaliemodstand med UV-holdbarhed op til 3 år uden laminering, lyder det fra Mutoh. Der kræves heller ingen særlig vedligeholdelse. Mutoh MS51 farve er også GREENGUARD Gold certificeret. Der blev opnået certificering for kategorien Tapet, hvilket betyder, at printet kan bruges til fuld rumdækning, selv i følsomme miljøer som skoler og hospitaler.

Teknologier (Accufine printhoveder, Weave-algoritmen, Vertelith-RIP’en og QuickDry-farverne) er designet til den mest nøjagtige farvedråbe-placering, og de er alle ombord på den nye XPJ-1682SR PRO. Det nye printhoved garanterer forbedret dråbekvalitet sammen med mere nøjagtig dråbepositionering. Weave-algoritmerne, som er implementeret i firmwaren, udnytter den forbedrede dråbekvalitet til at undertrykke banding-effekten. Den proprietære Mutoh-screening fra VerteLith, kaldet Clear Tone, anvender forbedringerne i printeren og printhovedet til at levere endnu bedre gradienter og hudtoner, selv i 4-farvet opsætning og er helt fri for digital støj.

Det vigtigste er, at brugerne vil opnå betydelige kvalitets- og hastighedsfordele i forhold til de tidligere modeller i alle produktions opsætninger.

XPJ-1682SR Pro dobbelthovedprinteren er en tilføjelse til Mutohs eksisterende XPJ-1341SRP og XPJ-1641SRP enkelthoved modeller, der blev lanceret i januar. Printeren vil blive i Danmark blive markedsført af NIZE equipment.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.