Mutoh tilføjer topmodel til populær printerserie

PUBLICERET: 13 November 2022
OPDATERET: 21 December

Mutoh lancerer den nye XpertJet 1682SR Pro storformatprinter (64″ – 1,6 m) med dobbelt printhoved målrettet udendørs og indendørs skiltning med lang holdbarhed.

Den nye XPJ-1682SR Pro har to AccuFine HD-printhoveder, hver med 3200 dyser, en ny weave-algoritme og Mutohs egen VerteLith RIP-software som samlet giver en væsentlig forbedring af både printkvalitet og printhastighed. XPJ-1682SRP kan nå produktionshastigheder på op til 35 m²/timen. Den nye printer har også automatiske justeringer for at sikre uafbrudt produktion og ensartet kvalitet.

Særligt interessant er, at printeren vil blive lanceret med Mutohs nye MS51 Quick Dry CMYK-farvesæt. Mutoh MS51 farve opfylder, ifølge Mutoh, alle de sædvanlige krav til indendørs og udendørs skilteapplikationer, uden at kræve sundheds- og sikkerhedspiktogrammer. Derfor kan farverne bruges i kontor-, hjemme- og butiksmiljøer.

Sammenlignet med traditionelle skilte- og displayfarve tilbyder de samme farveskala, fremragende glansbevaring og vejrbestandighed, slid- og kemikaliemodstand med UV-holdbarhed op til 3 år uden laminering, lyder det fra Mutoh. Der kræves heller ingen særlig vedligeholdelse. Mutoh MS51 farve er også GREENGUARD Gold certificeret. Der blev opnået certificering for kategorien Tapet, hvilket betyder, at printet kan bruges til fuld rumdækning, selv i følsomme miljøer som skoler og hospitaler.

Teknologier (Accufine printhoveder, Weave-algoritmen, Vertelith-RIP’en og QuickDry-farverne) er designet til den mest nøjagtige farvedråbe-placering, og de er alle ombord på den nye XPJ-1682SR PRO. Det nye printhoved garanterer forbedret dråbekvalitet sammen med mere nøjagtig dråbepositionering. Weave-algoritmerne, som er implementeret i firmwaren, udnytter den forbedrede dråbekvalitet til at undertrykke banding-effekten. Den proprietære Mutoh-screening fra VerteLith, kaldet Clear Tone, anvender forbedringerne i printeren og printhovedet til at levere endnu bedre gradienter og hudtoner, selv i 4-farvet opsætning og er helt fri for digital støj.

Det vigtigste er, at brugerne vil opnå betydelige kvalitets- og hastighedsfordele i forhold til de tidligere modeller i alle produktions opsætninger.

XPJ-1682SR Pro dobbelthovedprinteren er en tilføjelse til Mutohs eksisterende XPJ-1341SRP og XPJ-1641SRP enkelthoved modeller, der blev lanceret i januar. Printeren vil blive i Danmark blive markedsført af NIZE equipment.

Læs videre

Carl Jensen A/S opruster i vest

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.
carl_jensen_01

Ny rutineret sælger rykker ind hos sign service

Der har været rokade hos leverandørerne af folier og andet tilbehør til skiltebranchen her omkring 1. april.
Casper_Poulsen

Alsidig storformatprinter fra Ricoh

Ny storformatprinter rummer muligheder for en række forskellige segmenter – ikke mindst det grafiske
IP CW2200

Ny Canon Colorado-serie klar til FESPA

Canon har netop lanceret en ny serie af Colorado-printere. Den populære printer kommer nu i en serie, hvor modularitet er nøgleordet.
Colorado_M-series

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6