Vikiallo inviterer til åbent hus

PUBLICERET: 28 October 2022
OPDATERET: 21 December

Oplev et brag af et åbent hus d. 2 & 3. november fra kl. 9-17, når vikiallo præsenterer både maskiner og medier, som ikke har været vist til Sign Print & Pack-messen.

Vikiallo har også inviteret flere af deres leverandører, som kommer for at vise deres nyeste produkter frem. Det gælder blandt andre ContraVision som viser HD one-way-vision folie, Flexa som viser laminator, doming og skæring, Tractus deres 3D-printere og skilteløsninger, AddExport viser den nye Obelisk Next foamplotter og du vil også kunne møde repræsentanter fra Epson, Roland, 3M, Spandex/Image Perfect og B-Flex med flere. Så der bliver rig mulighed for at opdage nye ting og få stillet dit videbegær.

Blandt de produkter, som du ikke så på Sign Print & Pack-messen vil du kunne opleve Axyz Infinity og Axyz Innovator fræsere, en ny DTF-transfer løsning, Fuji Prime 30 UV-flatbedprinter, Flexa Doming system til labels og Flexa ExTrim til skæring samt ContraVision verdensnyhed – HD One-Way-Vision folie samt ImagePerfects miljøvenlige printmedier.

Og hvis det ikke er nok, lokker vikiallo med tre lodtrækninger blandt de kunder der kommer til åbent hus, begge dage, så i alt 6 gaver. Gaven er et barskab fra Luxury Designs from World War II icons til en værdi af kr. 2.795 ex moms. (kun for kunder der kommer til åbent hus. Ansatte i vikiallo, leverandører eller andre kan ikke deltage).

Der vil dagen igennem være demoer af vikiallos maskiner, du kan snakke med deres medarbejdere og der vil være forskellige bundle tilbud.

Endelig lokker vikiallo med tapas fra Beck og fadøl, sodavand og vin til at skylle ned med.

Alle er meget velkomne, også uden tilmelding. Men hvis du gerne vil se noget specifikt til åbent hus, så skriv til mail@vikiallo.dk. Adressen er Albuen 68 i Kolding.

Læs videre

Carl Jensen A/S opruster i vest

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.
carl_jensen_01

Ny rutineret sælger rykker ind hos sign service

Der har været rokade hos leverandørerne af folier og andet tilbehør til skiltebranchen her omkring 1. april.
Casper_Poulsen

Alsidig storformatprinter fra Ricoh

Ny storformatprinter rummer muligheder for en række forskellige segmenter – ikke mindst det grafiske
IP CW2200

Ny Canon Colorado-serie klar til FESPA

Canon har netop lanceret en ny serie af Colorado-printere. Den populære printer kommer nu i en serie, hvor modularitet er nøgleordet.
Colorado_M-series

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6