Agfa præsenterer superhurtig flatbed-printer

Onset X3 HS som den så ud før re-designet. Her med hele udtrækket af af- og pålægger borde og robotter.

For første gang siden Agfas køb af Inca Digital Printers, viser de den superhurtige X3 HS på deres stand på Printing United, der løber af stabelen den 19.-21. oktober i Las Vegas.

Ikke alene er den blevet re-designet med Agfas karakteristiske varmerøde farve, den vil også køre med Agfas nye inkjet-farver. Agfa vil demonstrere printerens nyudviklede højhastighedstilstande i høj kvalitet.

Inca Onset har flyttet grænserne for, hvad der er muligt inden for storformatprint siden lanceringen. X3 HS er i stand til at printe 24/7 med en produktionshastighed på op til 1.450 m2/t. Derudover gør printerens evne til at håndtere en bred vifte af substrater, de ultrakorte jobopsætningstider – takket være integrationen af robotter og en række automatiserede funktioner – den til en ægte game-changer, siger Agfa.

På Printing United vil printeren blive vist i en ¾ automatiseringsopsætning med et aflæggerbord og en aflægningsrobot, der kører en række forskellige medier, inklusive bølgepap.

Onset X3 HS har et printformat på 3,2 x 1,6 meter. Materialerne kan veje mellem 10 og 80 kilo blandt andet afhængigt af om man anvender robotter til automatisering. Hastigheden på 1.450 m2/t opnås i 2 pass mode. Det er en full-width inkjet-printer med 84 printhoveder pr. farve. Farverne er UV og tørres med kviksølvlamper.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.