Ricoh præsenterer alt-i-en løsning og Zünd viser verdens hurtigste skærebord

PUBLICERET: 14 September 2022
OPDATERET: 14 September
Jan Brændholt viser, at alt udstyret hænger sammen i Ricohs løsning.

Ricohs vigtigste budskab på Sign Print & Pack-messen er, at de med købet af Quadients grafiske forretning, er totalleverandør af løsninger til den visuelle kommunikationsbranche.

For at understøtte budskabet har de linet printere og efterbehandlingsudstyr op i et workflow der demonstrerer, hvor langt man kan komme med integrationen. Hæfter og æsker bliver printet (med guld og sølv) samt får påført en lille stregkode. Stregkoden genereres i PerpIT-softwaren, som sørger for at skære/falseskabelonen automatisk læses i efterbehandlingsenheden.

Således kan hæfter og æsker m.m. færdigproduceres uden at operatøren skal foretage manuelle indstillinger af efterbehandlingsudstyret.

Martin Roed demonstrerer verdens hurtigste skærebord og fortæller om deres nye robot.
Verdens hurtigste skærebord

På Zünds stand kan du se verdens hurtigste skærebord. Det er en lidt mindre model de har taget med, men ikke desto mindre kan den bruge alle de gængse værktøjer og skære både rullematerialer og plader, inklusive Reboard.

De ville også gerne have vist deres nyeste robot, der kan tage udskårne materialer og enten lægge i to stakke eller fordele i fire eller 10 kasser. De solgte imidlertid de robotter de indtil videre har produceret, men du kan både se og få fortalt, hvordan de virker.

Det er et standardiseret men dog meget fleksibelt system, der kan flyttes rundt mellem flere skæreborde efter behov. Positioneringen ved skærebordet foregår med optegner i gulvet og laserlys, og herefter forbindes bordet med kabel til skærebordet, så integrationen er nem og enkel.

Læs videre

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Skilteteknikerne er igen i år med i DM i Skills

DM i Skills afholdes i år i Messehallerne i Fredericia i denne uge og du kan opleve de største talenter inden for 45 fag – heriblandt skilteteknikerne.
skills

Standardiserede robotløsninger skal løfte storformatbranchen

I de senere år har automatisering stået højt på ønskelisten hos mange skærebordskunder. Det har Zünd Skandinavien imødekommet ved at udvikle robotløsninger, som kan tilfredsstille de specifikke behov hos de enkelte kunder.
robot_zund_01a

Grafisk tekniker Andreas glæder sig til Skills

Grafisk tekniker Andreas Balleby Hansen fra Stibo Complete skal konkurrere om at blive Danmarks bedste grafiske tekniker 2023 til DM i Skills.
Andreas_01

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen