Ricoh præsenterer alt-i-en løsning og Zünd viser verdens hurtigste skærebord

Jan Brændholt viser, at alt udstyret hænger sammen i Ricohs løsning.

Ricohs vigtigste budskab på Sign Print & Pack-messen er, at de med købet af Quadients grafiske forretning, er totalleverandør af løsninger til den visuelle kommunikationsbranche.

For at understøtte budskabet har de linet printere og efterbehandlingsudstyr op i et workflow der demonstrerer, hvor langt man kan komme med integrationen. Hæfter og æsker bliver printet (med guld og sølv) samt får påført en lille stregkode. Stregkoden genereres i PerpIT-softwaren, som sørger for at skære/falseskabelonen automatisk læses i efterbehandlingsenheden.

Således kan hæfter og æsker m.m. færdigproduceres uden at operatøren skal foretage manuelle indstillinger af efterbehandlingsudstyret.

Martin Roed demonstrerer verdens hurtigste skærebord og fortæller om deres nye robot.

Verdens hurtigste skærebord

På Zünds stand kan du se verdens hurtigste skærebord. Det er en lidt mindre model de har taget med, men ikke desto mindre kan den bruge alle de gængse værktøjer og skære både rullematerialer og plader, inklusive Reboard.

De ville også gerne have vist deres nyeste robot, der kan tage udskårne materialer og enten lægge i to stakke eller fordele i fire eller 10 kasser. De solgte imidlertid de robotter de indtil videre har produceret, men du kan både se og få fortalt, hvordan de virker.

Det er et standardiseret men dog meget fleksibelt system, der kan flyttes rundt mellem flere skæreborde efter behov. Positioneringen ved skærebordet foregår med optegner i gulvet og laserlys, og herefter forbindes bordet med kabel til skærebordet, så integrationen er nem og enkel.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.