Ricoh præsenterer alt-i-en løsning og Zünd viser verdens hurtigste skærebord

PUBLICERET: 14 September 2022
OPDATERET: 14 September
Jan Brændholt viser, at alt udstyret hænger sammen i Ricohs løsning.

Ricohs vigtigste budskab på Sign Print & Pack-messen er, at de med købet af Quadients grafiske forretning, er totalleverandør af løsninger til den visuelle kommunikationsbranche.

For at understøtte budskabet har de linet printere og efterbehandlingsudstyr op i et workflow der demonstrerer, hvor langt man kan komme med integrationen. Hæfter og æsker bliver printet (med guld og sølv) samt får påført en lille stregkode. Stregkoden genereres i PerpIT-softwaren, som sørger for at skære/falseskabelonen automatisk læses i efterbehandlingsenheden.

Således kan hæfter og æsker m.m. færdigproduceres uden at operatøren skal foretage manuelle indstillinger af efterbehandlingsudstyret.

Martin Roed demonstrerer verdens hurtigste skærebord og fortæller om deres nye robot.
Verdens hurtigste skærebord

På Zünds stand kan du se verdens hurtigste skærebord. Det er en lidt mindre model de har taget med, men ikke desto mindre kan den bruge alle de gængse værktøjer og skære både rullematerialer og plader, inklusive Reboard.

De ville også gerne have vist deres nyeste robot, der kan tage udskårne materialer og enten lægge i to stakke eller fordele i fire eller 10 kasser. De solgte imidlertid de robotter de indtil videre har produceret, men du kan både se og få fortalt, hvordan de virker.

Det er et standardiseret men dog meget fleksibelt system, der kan flyttes rundt mellem flere skæreborde efter behov. Positioneringen ved skærebordet foregår med optegner i gulvet og laserlys, og herefter forbindes bordet med kabel til skærebordet, så integrationen er nem og enkel.

Læs videre

Carl Jensen A/S opruster i vest

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.
carl_jensen_01

Ny rutineret sælger rykker ind hos sign service

Der har været rokade hos leverandørerne af folier og andet tilbehør til skiltebranchen her omkring 1. april.
Casper_Poulsen

Alsidig storformatprinter fra Ricoh

Ny storformatprinter rummer muligheder for en række forskellige segmenter – ikke mindst det grafiske
IP CW2200

Ny Canon Colorado-serie klar til FESPA

Canon har netop lanceret en ny serie af Colorado-printere. Den populære printer kommer nu i en serie, hvor modularitet er nøgleordet.
Colorado_M-series

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01