Doseringsrobot kan både lime og skrive

Aim Robotics er en nystartet dansk robotvirksomhed, som er med på Sign Print & Pack. På basis af en Universal Robots robotarm har de udviklet en robotcelle, som kan dosere en væske i bestemte mængder på bestemte steder.

Mie Haraldsted er direktør for Aim Robotics og vil være til stede på Sign Print & Pack.

Sign, Print & Pack har tidligere skrevet om Aim’s robotcelle i forbindelse med Automatica udstillingen i München, og nu udstiller Aim deres robotcelle på Sign, Print & Pack. Aim’s robotcelle doserer en væske gennem en dyse i en kortere eller længere periode, så derfor kan robotcellen anvendes til både punktpålægning og pålægning af væsken i en længere periode mens robotarmen bevæger sig over et programmeret område. Det betyder, at man f.eks. kan få robotcellen til at skrive eller påføre lim på bestemte områder, ligesom den sikkert kan anvendes til en række applikationer, som ingen endnu har tænkt på.

Aim Robotics udstiller på Sign Print & Pack’s robothjørne, hvor Mie Haraldsted ser frem til at diskutere applikationer med besøgerne.

Aim's doceringsenhed på en UR robot

Aim’s doceringsenhed på en UR robotarm

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.