Lars Tordrup kigger efter storformat, DTG og nye samarbejdspartnere

Lars Tordrup fra 3T Textil Tryk

Lars Tordrup fra 3T Textil Tryk har sat tid af i sin kalender til at besøge Sign Print & Pack-messen i Odense i næste uge. 3T Textil Tryk ligger i Helsingør. Lars Tordrup har mere end 30 års erfaring og arbejder med tekstiltryk, reklamegaver, bildekoration, plakater og meget mere.

Selv om han altid besøger relevante messer, og dermed også Sign Print & Pack-messen, så bliver det noget særligt i år, fordi Corona-tiden har udskudt mange messer, så nu ser Lars Tordrup frem til en messe, hvor man kan møde op og opleve produkterne fysisk.

– Der sker konstant forandringer i mit fag, så det er ikke det samme stykke arbejde i dag, som det var for 25 år siden. Det gør det til en spændende branche, hvor jeg hele tiden er nødt til at holde mig opdateret.
I år skal jeg se på storformat og DTG. Og så skal jeg generelt se om der er nye muligheder med noget, jeg kan bruge i min virksomhed. Jeg skal også om der kunne være nogle nye interessante samarbejdspartnere, fortæller Lars Tordrup, der ser frem til messen i Odense.

Du kan gratis tilmelde dig messen her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.