Gylling Skilte tager til Sign Print & Pack for at holde sig opdateret

Jesper og Betina Gylling besøger altid Sign Print & Pack-messen.

Gylling Skilte i Holbæk er en skiltevirksomhed med både små og større kunder. Lige fra den private, der fx skal have pakket en bil ind til store industrikunder, detailhandlere, større kæder, kommunale og offentlige virksomheder rundt om i hele landet.

Betina Gylling, som har virksomheden sammen med sin bror, Jesper Gylling, plejer at besøge Sign&Print-messen. Det skal hun også i år.

– Vi skal over at se, hvad der er kommet af nyheder. Vi går ikke efter noget specielt, men vi skal danne os et godt overblik over de muligheder, der er lige nu. Måske ser vi også noget, vi ikke lige havde tænkt på, fortæller Betina Gylling.

Du kan gratis tilmelde dig messen her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.