Fedrigoni går ind i markedet for bilindpakningsfolier

PUBLICERET: 7 August 2022
OPDATERET: 2 September
Marco Nespolo, CEO for Fedrigoni Group.

Papirproducent Fedrigoni har besluttet at gå ind på markedet for PVC-indpakningsfilm til biler og har købt det Istanbul-baserede Unifol.

Aftalen understøtter Fedrigonis strategi om fortsat at udvide sit produktsortiment til de tilstødende sektorer, samt udvide sin globale tilstedeværelse og styrke sin markedsposition inden for selvklæbende folier.

Unifol blev grundlagt i 1994 af dets hidtidige ejere og beskæftiger omkring 80 medarbejdere. De er specialiseret i PVC-støbt teknologi til indpakning af køretøjer med sit Unicast-mærke. Deres folier bruges til at beskytte et køretøjs karrosseri, ændre dets farve eller til grafisk udsmykning.

– Unifol er en virkelig interessant teknologisk spiller for os, fordi de har udviklet innovative, modstandsdygtige, langtidsholdbare selvklæbende folier, der kan bruges til 3D-applikationer på store overflader, sagde Marco Nespolo, CEO for Fedrigoni Group.

– Dette opkøb vil give os mulighed for at gøre vores tilbud mere attraktive og fortsætte vores strategi om at ekspandere i dette lovende segment. Det støder op til markeder, vi allerede er til stede i, og hvor vi f.eks. har gjort med vores indtog i smart label-sektoren med købet af den franske virksomhed Tageos. Vi tror på, at Unifol vil accelerere sin globale vækst og evne til at investere i forskning og udvikling af stadig mere højtydende og innovative løsninger.

I februar købte Fedrigoni den spanske virksomhed Divipa, som udvikler, producerer og distribuerer selvklæbende materialer. Af andre nylige køb kan nævnes det italienske selskab Ritrama, den mexicanske virksomhed Industria Papelera Venus, den amerikanske producent og distributør Acucote, og Ri-Mark, en af de største distributører i Mexico. Fedrigoni blev grundlagt i 1888 og tilbyder 25.000 produkter og distribuerer til mere end 130 lande.

Læs videre

Carl Jensen A/S opruster i vest

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.
carl_jensen_01

Ny rutineret sælger rykker ind hos sign service

Der har været rokade hos leverandørerne af folier og andet tilbehør til skiltebranchen her omkring 1. april.
Casper_Poulsen

Alsidig storformatprinter fra Ricoh

Ny storformatprinter rummer muligheder for en række forskellige segmenter – ikke mindst det grafiske
IP CW2200

Ny Canon Colorado-serie klar til FESPA

Canon har netop lanceret en ny serie af Colorado-printere. Den populære printer kommer nu i en serie, hvor modularitet er nøgleordet.
Colorado_M-series

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand