Justin Pate er en wrapping-legende

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 14 May 2019
OPDATERET: 14 May

Siden 1996 har Justin Pate indpakket biler. Det startede iNewYork, men i 2007 flyttede han til Amsterdam. Wrapping af biler er hans speciale. Justin Pate har indpakket mere end 300 biler og han har udviklet sin egen effektive platform, UGIS (Universal Graphic Installation System). Det er med udgangspunkt i UGIS-platformen, han holder wrappingkurser rundt omi hele verden.

Nu kan legenden opleves sammen med vikiallo hos My Garage i Vejle. Du vil opleve specielle teknikker, som er indeholdt i UGIS, til wrapping af biler kombineret med et show.

Der vil også være lidt lækkert til ganen og du kan samtidig opleve de spændende biler, der er hos My Garage.

Datoen er torsdag den 13. juni, kl. 10.00-15.30. Det koster kun kr. 350 ex moms pr. person.

Se mere om eventet og tilmelding under ”Events” på printiogmedier.dk

Læs videre

Åbent hus med fokus på produktions- og storformatprint

Den 3. oktober åbnede Canon dørene for det første af to åbent hus-arrangementer. Arrangementet gentages den 10. oktober hos Canon i Vejle.
canon_hus_01

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nedtællingen til Sign, Print & Promotion-messen er begyndt

"På vej mod bæredygtighed" er temaet på Sign, Print & Promotion-messen, som afholdes i X Meeting Point* på Hellerudsletta uden for Oslo den 8.- 9. februar.
SPP-NO_01

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand